IMAGINE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dreyfusgirl.

+3
Woo Jong Jin
Hwang Tae Jeon
Passion Dreyfus
7 posters

dreyfusgirl. Empty dreyfusgirl.

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 4:11 am

Gizemli tavırlarıyla dikkat çeker. İnsanların kendisiyle ilgilenmesi ve yaptıklarını merak etmesi, sorması, öğrenmesi hoşuna gider. Hafif bir sinestezi algısı vardır. Hayatı rengarenk görür. Her saniye bambaşkabir yerden bambaşka renk görür. Çoğu insanla renkleri özdeşleştirir ve insanlara bu renklerlehitap etmeyi sever. Olumlu kişilerin renkleri onun gözünde daha parlaktır, olumsuz kişilerinse daha mattır. Kendisinin de olumlu ve iyi biri olduğu söylenebilir. Biraz karamsardır ancak yine de çevresine karşı daima iyidir. İnsanların kendisinden haz etmediği gibi bir algısı oluşur kimi zaman. Kendini hiçbir zaman beğenmez. Boyuna göre kilosunun az olmasına rağmen hep kilo vermeye çalışır ve devamlı bir diyet halindedir. Gerçek aşkı arayanlardandır o da ancak henüz kimseyi gerçekten sevememiştir. Bırakılma korkusu sebebiyle çoğu zaman kendisi ayrılır. Adının çıkmasından da oldukça korkar.

Babası Leroy Dreyfus ve annesi Ulrika Dreyfus'un 6 çocuğunun en küçüğüdür. Pek fakirlik içinde büyüdükleri söylenemese de 8 kişilik bir ailenin en küçüğü olunca birçok getiriden faydalanamamıştır. En büyük kardeşi Nadine Harvard'da linguist, bir küçüğü Peter Yale'da hukukçu, bir küçüğü Webber Dartmouth'da ingiliz edebiyatçısı, bir küçüğü Moose Princeton'da plazma fizikçisi, Passion'dan bir önceki küçük kardeş Garreth da Upenn'de psikolog olarak eğitim görmektedir. Garreth okulda ilk derse girmesinin ardından Passion için teşhisini koymuştu; akıl hastası. Aile bu yüzden Passion'a hiç değer göstermedi. Hem notları da kardeşlerininki kadar yüksek değildi, ailenin gözünde feda edilebilir bir çocuktu.

Akademik kariyer konusunda aşırı baskıcı evebeynlerin yanında büyümüştür. Bütün kardeşleri Ivy League okullarını kazanınca iş onun açısından çok daha zor bir hale bürünmüştü. Herkes ona çalışması için baskı yaparken Passion'un yapmak istediği tek bir şey vardı. Kendini sanata atmak istiyordu. Ancak şartlar onun için olumlu değildi. Amerika'da yaşayan bir Fransız için pek fazla açık kapı yoktu. Üstelik renkler gördüğünü söyleyen ve psikoloji eğitimi gören biri tarafından 'deli' diye nitelendirılen biri için çok daha zordu. Kendisi için her şeyin bittiğini düşünürken Anyang lisesini duydu ve evden kaçıp tamamen okula sığındı.

rütbebaşvurusucopypasteehehehe

Her şeyi arıyorum efenim aklında fikri olmayan da gelsin buluruz bir şeyler :albino:

Kurgular.
Hwang Tae Jeon [party chick] [arkadaş]
Cho Gwi Shin [rumour magnet] [haz etmiyor]
Han Yong Yoo [coolest ever] [arkadaş]
Park Mi Ko [bad roommate] [haz etmiyor]
Hwan Yong Ji [goody] [araları iyi]
Choi Jae Ki [best teacher ever] [araları iyi]
Wang Mei Jia [sweetest sweet-maker] [arkadaş]
Ryu Yong Ah [trouble-maker] [çıkarcı]
Ryeon Dong Chu [stingy-principal] [araları iyi]
Woo Jong Jin [dance-machine tutor] [dans etmeyi gösteriyor]
Kim Mi Sun [nicey-dancey] [arkadaş]

En son Passion Dreyfus tarafından Paz Eyl. 16, 2012 5:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

dreyfusgirl. Empty Geri: dreyfusgirl.

Mesaj tarafından Hwang Tae Jeon Cuma Eyl. 14, 2012 4:35 am

Hwang Tae Jeon
Dünyanın en arkadaş canlısı kızı. Dövsen de gelir "Partiiğğğ!" der ve okulda partileriyle meşhurdur. Böyle 100 yılın partileri tadında partiler yapar. Okul içinde her yerde görebilirsin. Arkadaşın olabilir.

Cho Gwi Shin
Adının çıkmasından nefret ediyorsan bu kızdan uzak dur, ki çoktan gözüne batmışsındır. ISEEYOU adlı bir internet sitesi var ve bu siteden herkesin başına bela oluyor, herkesin sırlarını ortaya döküyor. Okulda çok geniş bir istihbarat ağı var.

Han Yong Yoo
Çok taş bi kaleci, okulda falan tanınmış kişilerden. Karizması ile meşhur, bir de kızlara fazla yakın durmuyor. Cool bi herif yani. Sert ve soğuk duruşundan kim olduğu anlaşılıyor, bu da arkadaşın olabilir.

Park Mi Ko
Bu kız başına dert olur. Fahişeden hallice olan ponpon kızlardan. Ponpon kızların liderini devirip başa geçmek istiyor, amaçları için herşeyi yapar. Seni bir tehdit olarak görürse seninle uğraşacaktır.

Hwan Yong Ji
Modellik öğretmeniniz. Çok hoş bir yürüyüşü vardır, kırıtır. Bir de erkek öğrencilere karşı sempatisi vardır. Hani yanındaki bi erkek öğrenciye sarılıp, sana bakıp " Ondan güzelim di mi?" yapabilir.

Choi Jae Ki
Epic rap teacher is epic. En kafa öğretmen denilebilecek öğretmen. Öğrencilerini içmeye götürdüğü bile oluyor. Takım elbise üstüne rapper şapkaları takıyor falan, oradan tanırsın kesin.
Hwang Tae Jeon
Hwang Tae Jeon
III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı

Lakap : TJ.

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Eyl. 14, 2012 4:43 am

Bir kitaptaki ailesi tarafından dışlanmış çocuğa benzettim seni hehe.

Jong Jin,sessiz sakin bir çocuk.Çoğu kişiyle konuşmaz,zorlanırsa filan anca.Sanatı sevmez,ilgi alanı değildir.-okula da abisi yüzünden geldi zaten.-

Fikri olmayan kesimdenim jgfd.
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Lakap : slybody

Mesaj tarafından Ryu Yong Ah Cuma Eyl. 14, 2012 4:44 am

Wang Mei Jia ;; Böyle ciddi duruşuna korumaya çalışan ama içinde ki çocuksu ruh ile yaşayan sempatik, sıcak kanlı güler yüzlü bir kız. Aşçılık Kulübü başkanı sonra çok güzel yemekler, tatlıar yapar falan. Yemek yapmayı sever. Sana da yapar. Sonra Çinli. Okulda ki yabancı öğrencilerden biri işte. Herkesle yakın olmayı seviyor. Sana da yakın davranır. Sever falan. Arkadaşı olabilirsin yani.

Ryu Yong Ah ;; Ponpon kızların lideri. Narsist, dik kafalı, çıkarcı şeytan. Ama yüzüne melek gibi görünür o ayrı. Eğer çıkarlarına göre yarayacak bir tipsen seninle iletişim kurabilir, yok değilsen hiç umursamaz sinekten farkın olmaz onun için. Ama gücünü yitiriyor işte sonra aslında iyi kız var içinde ama ilham perileri sürtük -bunu söylemeye bayılıyom yaw- Zengin sürtüğün teki kısacası.

Ryeon Dong Chu ;; Deli okul müdürü. Herkesi sever zaten. Parası olanı daha fazla. Sonra... Öyle işte. Okul müdürü sonuçta. Ama tatlı heriftir yani. -PSY YANİ PSY-
Ryu Yong Ah
Ryu Yong Ah
III. Sınıf | Ponpon Kız Lideri
III. Sınıf | Ponpon Kız Lideri

Lakap : Yongie. Yongah.

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 4:52 am

Miko da oda arkadaşıymış bizimkinin, ne güzel tesadüf oldu ya :albino: ekledim hepsini

Hmmfmm düşünelim o zaman. Jong dansta iyiymiş. Passy de dansa bayılır ama edemez. Belki yardım istemiştir?

PSY (L) heepsini ekledim en kısa zamanda hepsini detaylandırmaya çalışıcam, şu üşengeçlikten bir sıyrılayım da
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Eyl. 14, 2012 4:59 am

Ders çıkışı falan yardım istemiş olabilir belki de Jong Jin insanlarla yardım etmek ne kelime onlarla konuşmaktan bile hoşlanmaz.-aliensıtayla-.Sen ısrarla istersen Jong Jin sana bir bakış atıp seni süzer.Bu çekik olmayan nereden geldi abi der içinden.Yani onun ilgisini bu yolla çekersen,konuşmasa da sana bir kaç hareket gösterir.

Bu arada sen transfer misin?Yoksa lisenin ilk yılında mı geldin Kore'ye?
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 5:01 am

Passy ısrar etmekte çok iyidir, bence hoş olur böyle.

2. yılın sonlarında geldi çok göze batmamıştı başlarda yeni yeni çekik değil imajıyla dikkat çekiyor.
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Eyl. 14, 2012 5:06 am

Göze batmadıysa iyi,zaten Jong Jin okuldan soyutlandığından kimseye dikkat etmiyor Very Happy

Okey,kurgu tamamdır!^^
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 5:09 am

Ekledim ben dee :albino:
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Eyl. 14, 2012 5:12 am

Ben de lejantıma toplu halde bir kaç kişiyi ekleyeceğim de elim ermiyor Razz
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 5:17 am

Üşengeçliğinden sırf isim ve iki sıfatla ekleyen biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki :albino:
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Eyl. 14, 2012 5:18 am

Hahah.Ben de ilişkileri kısa kısa yazıyorum.Kurgu bulurken iyi oluyor da,toparlayarak yazması zor.
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 5:26 am

Toparlıyım hadi dediğim her seferde bildiğin rp oluyor orda o kadar sinir bozucu ki
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Eyl. 14, 2012 5:31 am

Hahah.Yine benim durumumdan iyi,ben beyin kıtlığı yaşıyorum.Beynim uçuyor.
Neyse ben senin başlığını daha fazla meşgul etmeyeyim Very Happy
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Kim Mi Sun Cuma Eyl. 14, 2012 9:13 am

Mi Sun, okulun biseksüel kızı ama kimse bilmiyor -tabi Gwi okula yaymazsa-. Emm sonra bu kız ilk başta olgun biri gözüküyor ama aslında oldukça canayakın. Dans kulübünün başkanı. Doğduğundan beri bakıcılarla büyütülmüş ailesine pek düşkün değil ama lez olan bi psikolog sevgilisi var -aynı evde yaşıyolar- ona ailesinden daha düşkün. Ne bilim sonra sevimli bir kız yerine göre. Haa birde fazlaca hümanist.

Men Li, kendisi okuldaki Çinlilerden biridir. Ve kesinlikle çok farklıdır. Yani Çindeyken ponpon kız tipinde şımarık ve havalıyken, Korede zeki ve sessiz bir kız oluyor. Yani çift karakterli. Zaten Kore ye annesinin Koreli sevglilsi yüzünden geldiler falan. Lejantlarımı okuyabılırsın, kısalar. Very Happy

Bu arada aramıza hoşgeldin. Smile
Kim Mi Sun
Kim Mi Sun
III. Sınıf | Dans Kulübü Başkanı
III. Sınıf | Dans Kulübü Başkanı

Lakap : Biseksüel - Hümanist

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Cuma Eyl. 14, 2012 10:34 am

Tamamdir ikisini de bilgisayara gectigimde ekleyecegim ve hosbulduum, tesekkur ederim
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Passion Dreyfus Paz Eyl. 16, 2012 5:37 am

Edit: Mi Sun'u ekledim ama Men Li'nin tam adını bulamadığım için ekleyemedim :/
Passion Dreyfus
Passion Dreyfus
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Nam Sun Woo Paz Eyl. 16, 2012 10:19 am

Evaaat,sıra sen de...
kızda ses yok Razz Ama olsun no problema.Sun Woo normalde ingilizce filan biliyor da ,yeteneğimin olmadığına bakma hngdf Razz Bu okula bu yıl geldi,seninle karşılaşınca şoke olsun Bu çekik olmayan nerden çıktı desin.Sana karşı sevecen olsun-zaten çoğu kişiye öyle- Seninle ingilizce konuşsun falan.Geçmişi hatırlar T.T
Nam Sun Woo
Nam Sun Woo
Şan & Ses Eğitimi Öğretmeni
Şan & Ses Eğitimi Öğretmeni

Mesaj tarafından Freya Jarvinen Paz Eyl. 16, 2012 10:43 am

Passion'da ses yokun da ötesidir, berbattır ehehehe. Tamamdır o halde, passy'e geçer geçmez ekleyeceğimm.
Freya Jarvinen
Freya Jarvinen
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 16, 2012 10:46 am

Hahah,tamamdır^^
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf