Hwang Tae Jeon - Melodi
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Hwang Tae Jeon - Melodi
HERKES İÇİN BAŞLIK AÇMIŞ CANIM YA. ALLAM. Yerim onu lan. Harbi. Böyle. Al ısır. Sırf benim boş muhabbetimi çekiyo hergün şlsmdfs Cidden yazık yani. Beni 24 saat boyunca dinlemek ne demek biliyo musunuz siz? Neysem. Böyle çok şukela shop kullanır. Yenilir. Taştır. Karizmatik hatun. Yok. Yakışıklı hatun. Erkek olsam ilk ona şlsmfds Gerçi kızım yine ilk ona. Öyle yeani sşdlmfs LEE JOON ALCAM ONA!
Chae Rim- II. Sınıf
Geri: Hwang Tae Jeon - Melodi
Kız olsam ilk önce sana pan- MEMESİZLİKTEN ÇILDIRDIM.
Olm yerim lan seni.
BENCE BEN ÇOK OROSPU ÇOCUĞU Bİ İNSANIM. Valla önde gideni, sevmeyin lan beni asodgk ben olsam kendimi sevmezdim yani o derece sdgasd
Olm yerim lan seni.
BENCE BEN ÇOK OROSPU ÇOCUĞU Bİ İNSANIM. Valla önde gideni, sevmeyin lan beni asodgk ben olsam kendimi sevmezdim yani o derece sdgasd
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
aynı bu moddayım. çocuğum olsam cebime eroin koyup polise teslim ederdim.
Han Yong Yoo- II. Sınıf | Anyang Takım Kaptanı
Lakap : Yuu.
Kendisinin lakabı Tanrıça'dır. Gerçekten bi insan her işte bu kadar mükemmel olmak zorunda mı? Evet Mel zorunda. <3 Kendisini güzelliği on numara, fiziği on numara, becerikliliği on numara, hayal gücü on numara. Olom bu verdiğim ve daha vereceğim onları toplarsak Melo yapar. Kendisini harbi severim, candır kandır. <3 -Ayrıca bana başlık açmamış, dışlanmış hissettim :/-
Kim Mi Sun- III. Sınıf | Dans Kulübü Başkanı
Lakap : Biseksüel - Hümanist
OHA NASIL *kaçırmış*
Choi Jae Ki- Rap Öğretmeni
Lakap : Jay, Great Teacher Jay a.k.a GTJ
1 sayfadaki 1 sayfası