girls gone wild.
+3
Han Yong Yoo
Jin Sae Ryun
Park Mi Ko
7 posters
IMAGINE :: >> IMAGINE RPG :: YÖNETİM MERKEZİ :: SİTE ARŞİVİ
1 sayfadaki 1 sayfası
girls gone wild.
Kiss, kiss. Frenchy, frenchy.
Size iyi davranıyor olmasına rağmen laflarında hep bir ima bulundurur. Onun hakkında kesin olarak bildiğiniz tek şey amaçları uğruna en iyi arkadaşını bile satabilecek olmasıdır. Kimseye asla değer vermez. Hoşuna giden her erkekle yatabilir. Okulun neredeyse yarısından fazlasıyla birlikte olduğu bilinen bir gerçek. Kendini beğenmiş bakışlarının altında hep gizli bir şehvet yatar. Sinsidir, her an her yerden çıkabilir. Eğer onun gözüne battıysanız okul hayatınız boyunca sizinle uğraşacak demektir. Buna rağmen arkasında olup onu tutarsanız, tüm okulu sizin ayaklarınıza dökebilir. Ponpon kızların lideri Yong Ah' ı alaşağı etmek üzeredir. Buna rağmen bunun uzun zaman almasını istiyor. Etrafında hep ponpon kızlar veya erkekler var.
Ne mi arıyor?
Eski sevgililer, sınırsız sayıda.
Onun birlikte olduğu erkekler, sınırsız sayıda. Not: Bu kişilerin odalarına mutlaka tekrardan uğrayacaktır.
Onu seven, örnek alan kızlar.
Ondan nefret eden ve okuldan attırmak isteyen kızlar.
Park Mi Ko- III. Sınıf
Lakap : Miko
Geri: girls gone wild.
Yaz dediler yazdık. Var mı aklında kurgu da yazıyorum yani napıyorum bilmiyorum ki sşmfds
Jin Sae Ryun- III.Sınıf
Bu karakterle yazmam çok kötü oldu ama;
Eski seks partneri?
Eski seks partneri?
Han Yong Yoo- II. Sınıf | Anyang Takım Kaptanı
Lakap : Yuu.
BAK HİÇ HAYIR, BENİM TJ' İM VAR BİLE DEMİYO. Kerata seni asdgash
olsun aıosdgk
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
uu baby *-* Akşama benimlesin sevişçez daha sözün var esdfhjpğn
Park Min Soo- II. Sınıf
LAN. Taejeondan okuduğum için bi şey oldum "LAN I'M NOT A BITCH." sonra durdum. "I'm a bitch." *megusta*
Odandayım bu gece aşkım <3 *diyor miko*
Şimdiiiik.Öncelikle böyle bir karakter yaratma cesaretini gerçekleştirdiğin için tebrikler kardeşim jhkfder.*-*
O kurguların hiçbiri bana uygun değil.Jong Jin her ne kadar karşı cinsten hoşlansa da birileriyle cinsel ilişkiye girmeye meraklı değil.Ele geçirmek istediği erkeklerden biri olabilir.Tabi Jong Jin iradesi çok güçlü bir erkek olduğundan buna karşı koyar falan.
Bizim Jong Jin alkol aldığında onun odasına gel,Yong Yoo'yu kov falan.Anca o zaman ona sahip olabilirsin jgfer.*tecavüzcükızollaaağğ* jhygfdtre.
O kurguların hiçbiri bana uygun değil.Jong Jin her ne kadar karşı cinsten hoşlansa da birileriyle cinsel ilişkiye girmeye meraklı değil.Ele geçirmek istediği erkeklerden biri olabilir.Tabi Jong Jin iradesi çok güçlü bir erkek olduğundan buna karşı koyar falan.
Bizim Jong Jin alkol aldığında onun odasına gel,Yong Yoo'yu kov falan.Anca o zaman ona sahip olabilirsin jgfer.*tecavüzcükızollaaağğ* jhygfdtre.
Woo Jong Jin- III. Sınıf
Lakap : slybody
çogzel kovar yong yoo'yu <3 tj' in partileri sonrasında seni kolları arasına alır <3
Hı,ben terslerim falan.Ama yine devam eder jhgfhd.
Woo Jong Jin- III. Sınıf
Lakap : slybody
Wang Mei Jia -- Sevmesin zaten bunu. Sarışın Çinli birde sıcak falan. Eline erkek eli değmemiş. Öqqk yapar buna.
Whong Min Jae -- Arada ziyaret et canıms. -Göz kırpması.-
Ryu Yong Ah -- Kurguları vardı zaten.
Daisy Lee -- Oyunculuk öğretmeni. Mi Ko gibi kızları sevmez. *-*
Ryeo Dong Chu -- Müdürü bile baştan çıkartsın- yok. Sekreter Hanımından başkasını görmez gözü. Mi Ko yılan gibi. Korkar kaçar ondan.
Whong Min Jae -- Arada ziyaret et canıms. -Göz kırpması.-
Ryu Yong Ah -- Kurguları vardı zaten.
Daisy Lee -- Oyunculuk öğretmeni. Mi Ko gibi kızları sevmez. *-*
Ryeo Dong Chu -- Müdürü bile baştan çıkartsın- yok. Sekreter Hanımından başkasını görmez gözü. Mi Ko yılan gibi. Korkar kaçar ondan.
Wang Mei Jia- III. Sınıf | Aşçılık Kulübü Başkanı
Lakap : Qiàn ~
Hai haii beybee!
IMAGINE :: >> IMAGINE RPG :: YÖNETİM MERKEZİ :: SİTE ARŞİVİ
1 sayfadaki 1 sayfası