pocreamaru
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
pocreamaru
Var ya. Böyle bu şarkıyı dinleyip P.O resimlerine bakınca kendimden geçtiğimi fark ettim. Aşık oldum desem yeri. Abi... NEDEN BÖYLE BİR İNSANSIN SEN YA? Valla... Gördükçe böyle midemde falan bırakın kelebekleri böcekler uçuşuyo'. Yani bir sürü böcek. Bildiğin kanatlanıp uçan cinsten. Ağzını yüzünü sevesim geliyor. Gerçi P.O görsem yığılır kalırım herhalde. Hani her insanın bir biasi vardır ya. Al sana bias. Daha iyisi yok yani. Gerek sesi olsun, gerek maymun davranışları olsun... Alıp ısırmalık. Her yerim P.O oldu. Telefonumun ekranında var, zil sesimde var, mesaj sesimde var, bilgisayar arka planım, safari temam, her yer lan bildiğin; HER YERİM P.O! PYO JI HOON! Ağzını ısırdığım. Gifte de negzel çıkmışsın. Oy.
Jin Sae Ryun- III.Sınıf
Geri: pocreamaru
Bu gün resmen, etütteki çocuk soruyu bilemeyince böyle güldüm. Abartmıyorum. Resmen dalga geçtim. Hatta oturdum ben anlattım soruyu. Bu kadar da salak olunmaz ki? Bunun dışında... Wanna B negzel şarkıdır öyle! Kendimden geçiyorum. Üstüme P.O atın. Son olarak... Nasıl yorgunum... Nasıl uykum var... Ama bitmesi gereken bir rp'm, çözülmesi gereken 23 tane test var. Saygılar.
Chae Rim- II. Sınıf
Resmen Key'in bu gifi harika. Aşk ile bağlıyım yani. Bakmadan olmaz. Böyle piç bi karakter açasım geliyor bu gifi gördükçe. Açıcam da. Oh. O değil de abimin ev arkadaşıyla tanıştım bu gün. Melih canım. Nesin sen bebeğim? İnsan mısın güzelim? İsimlerimiz de çok benziyor meh. Çok sevdim senin esmer tenini, mavi gözünü. Oh god. Gel yarim ol~
Jin Sae Ryun- III.Sınıf
Go and fuck yourself bitchez.
not. üstteki söz gizli mesaj içerir.
Jin Sae Ryun- III.Sınıf
Yağmur yağsın istiyorum artık. Böyle karanlıkta oturup yağmuru izlerken Deftones dinlemek istiyorum. Depresif takıldığım vakitleri özledim. İzmir'in yağmurunu özledim. Efe ile yağmur altında ıslanmak istiyorum mesela. Kışın buluşmamız lazım. Sağanak yağmurda... Deli gibi ıslanırız Alsancak'ta. Oy. Efe'yi de özledim. Herkesi özledim. Allam. Böyle ucundan ergen havam var. Dağılın. Ay em tiğneycır.
Kang Hien Su- II. Sınıf
ÜSTÜME CHEN ATIN. Abi çok karizmatiksin. Tamam biasim Xiumin olabilir ama... Emin ol birinci sıraya oturacaksın yakında. Sesin çok hoş lan! ALLAM CHEN! İzledikçe kendimden geçiyorum resmen. OH GOD.
Kim Weon Ki- Çince Öğretmeni
1 sayfadaki 1 sayfası