freya.
+3
Sohn Ji Min
Jin Sae Ryun
Freya Jarvinen
7 posters
IMAGINE :: >> IMAGINE RPG :: YÖNETİM MERKEZİ :: SİTE ARŞİVİ
1 sayfadaki 1 sayfası
freya.
Evvet efendim, geldik Freya'ya. Şimdi bu kızımızı özetleyecek olan tek bir kelime söyleyebilirim: Eğlenceli. Hayatın her saniyesinden zevk alır. Sürekli üstteki gibi güler, her fırsatta dans eder. Değil şarkı duymak, biri ninni mırıldansa yine de dans eder. Hatta bazen melodi duymasına da gerek yok. Aklına gelsin, koridorun orta yerinde gangnam style yapabilir. Erm, sonracığımaa. Bu kızımız fiziğini göstere göstere gezer. Çünkü kendini beğenir. Hani kibir derecesinde değil de, güzel olduğunu farkında. İnsanların da kendisini görmesini ister. Eski sevgilileri çok olmuştur. Ya sürtük değildir aslında. Sadece mazisinin kalabalık olmasını ister. Yoksa bakiredir yani, ama bu pek bilinmez çünkü eski sevgilileri türlü türlü şeyler uydururlar. Ama hayat tarzından da anlaşılacağı gibi dedikoduları hiiç umursamaz. Çocukluk hayali esnek olmaktır diyebiliriz. Ama henüz çok olamamıştır kendince. İşte en fazla köprü yapar amuda kalkar, bacak açar ne biliyim parande falan atar. Ama o hep lastik gibi olmayı hayal etmiştir ve ders alır bu konuda. Oyunculuk ve modelliği de yapmayı düşünmüş ancak pek başarılı olamamıştır. Yine de yeni şeyler denemekten hiç çekinmez. Hayatı onun açısından güzel yapan da yeni şeyler denemektir zaten. Yabancı dillere ilgisi de çok fazladır. Zaten ingilizce ve finceyi ana dili gibi konuşur. Hatta eğlenmek açısından ingiliz ve amerikan aksanını taklit eder. Koreceyi de öğrenmiş olsa da bol aksanlı konuşur ve bazen doğru kelime seçmekte zorlanır. Arkadaşlarıyla bu sayede oldukça eğlenebilir. Çok çarpık bir aile hayatı olduğu için kurtuluş yolunu erkeklerle takılmakta arar. Bütün asılmaları, mazisi falan da bu yüzdendir zaten. Chandler adında çok belalı ve hovarda bir abisi var. Kızımızın hayatını cehenneme çevirmek için elinden geleni yapan bir tiptir bu. Çünkü Freya bir-iki defa abisinin para arakladığını annesine yetiştirmiştir. Bunları küçükken yapmıştır ama Chandler takıntılı psikopatın teki işte, unutmamış bir türlü. Freya Kore'ye bir bakıma ondan kaçmak için gelmiştir zaten.
Her neyse çok uzatmışım ya. Aradıklarıma gelecek olursak:
*Arkadaşlar. Bir sürü olsun istiyorum. Bu kız kimseye isteyerek kötü davranmaz.
*Haz etmedikleri. Ne kadar iyi olursa olsun herkesin sevmedikleri vardır elbet.
*Eski sevgililer. Dediğim gibi mazisi kalabalık kızımızın. Bunlardan birkaç tanesi de Freya hakkındaki dedikoduları uyduranlar olursa çok şukela olur.
*Freya'ya akrobasi öğretecek birileri. Dedim ya kız takık, mutlaka birilerine yalvarmıştır.
Ve aklınıza gelen her şey. Her türlü kurgu kabul, aklınızda bir şey yoksa da gelin, buluruz :albino:
K U R G U L A R
Sohn Ji Min [flexible-trouble] [antipati]
Chae Rim [dancer-sista!] [arkadaş]
Jin Sae Ryun [exboi] [hafif flört olsa da ryu yüz vermiyor]
Hwang Tae Jeon [party chick] [arkadaş]
Cho Gwi Shin [pure-hate] [düşman]
Han Yong Yoo [cool-ex] [eski sevgili]
Park Mi Ko [cheerleader] [düşman]
Hwan Yong Ji [teacher] [öğretmen]
Choi Jae Ki [coolest teacher] [öğretmen]
Hwa Chun Jin [voice] [arkadaş]
Whong Min Jee [silence] [arkadaş]
Jo Eui Kon [mr. radio] [arkadaş]
Kim Mi Sun [dancemaster] [hafif asılma]
Wang Mei Jia [sweetest sweet-maker] [arkadaş]
Whong Min Jae [sportsman] [hafif flört]
Ryu Yong Ah [cheerleader-trouble] [hoşlanmıyorlar]
Daisy Lee [actress] [arkadaş]
Ryeo Dong Chu [crazy-princybincy] [müdür]
Nam Sun Woo [tolerant] [öğretmen]
En son Freya Jarvinen tarafından Perş. Eyl. 20, 2012 10:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Freya Jarvinen- III. Sınıf
Geri: freya.
LÖLÖLÖLÖ BARBARA! ALLAM BARBARA!
Sohn Ji Min; bu kızımız böyle esnektir şlsdmfs Dans eder falan çok şirin mi şirin bir şey ama Gwishin'in sağ kolu olduğu için biraz antipati besleyebilirsin.
Jin Sae Ryun; okulun piçi şslmdfs Takım kaptanı. Böyle kızlar, partiler woo hoo. Sevgilisi var ama olsun. Kendisine iltifat edildiğinde hemen yavşak moda geçer. Zengindir falan öyle yani. Buna kurgu bulamadım sen şaaparsın.
Chae Rim; bu kızımızda dans eder. Güzel dans eder. Kerizdir. Erkeklerden hiç anlamaz. Bir erkeği nasıl elde edeceğini bilmez. Hayatında hiç erkek arkadaşı olmadı falan slşmdfs Rim'e erkek tavlamayı öğret bence şslmdfs
Şu an için başka karakterim yok sanırım ._. Bu kadar evet.
Sohn Ji Min; bu kızımız böyle esnektir şlsdmfs Dans eder falan çok şirin mi şirin bir şey ama Gwishin'in sağ kolu olduğu için biraz antipati besleyebilirsin.
Jin Sae Ryun; okulun piçi şslmdfs Takım kaptanı. Böyle kızlar, partiler woo hoo. Sevgilisi var ama olsun. Kendisine iltifat edildiğinde hemen yavşak moda geçer. Zengindir falan öyle yani. Buna kurgu bulamadım sen şaaparsın.
Chae Rim; bu kızımızda dans eder. Güzel dans eder. Kerizdir. Erkeklerden hiç anlamaz. Bir erkeği nasıl elde edeceğini bilmez. Hayatında hiç erkek arkadaşı olmadı falan slşmdfs Rim'e erkek tavlamayı öğret bence şslmdfs
Şu an için başka karakterim yok sanırım ._. Bu kadar evet.
Jin Sae Ryun- III.Sınıf
Sae'ye hmfm ne olsa. Eski sevgili olsunlar mı ya hala da böyle hafif flört modu olsun, Freya'nın çünkü klasik tavrı hafif meşreptir o da eğer iltifat edildiğinde karşılık veriyorsa böyle bir şey olabilir asdfghj
(cümleyi toparlayamadım bir türlü.)
(cümleyi toparlayamadım bir türlü.)
Ryu için hmm. Yani böyle garip bir ilişkileri olabilir. Çünkü sevgilisine deli aşık olan bu çocuğumuzda bağlanma sorunu var. Yani Tae Jeon'a haddinden fazla değer veriyor. Ama şey olabiler. Freya'ya iyi davranır muhtemelen şslmdfs Barbara lan... Herhangi bir şeye ihtiyacı olduğunda falan böyle yanına gelir şlsmdf hafif flirtümsü hareketler sergileseler de Ryu yüz vermez sşldfms
Sohn Ji Min- I. Sınıf
Tamamdır o zaman özetin de özeti şeklinde ekliyorum hehe
Hwang Tae Jeon
Arkadaş
Cho Gwi Shin
Düşman
Han Yong Yoo
Eski sevgili
Park Mi Ko
Düşman
Hwan Yong Ji
Öğretmen?
Choi Jae Ki
Bu da bi öğretmen.
Hwa Chun Jin
Arkadaş.
Whong Min Jee
Çok sessiz bi kız arkadaştır muhtemelen.
Jo Eui Kon
Radyocu reyiz. Mutlaka tanıyorsundur * okulun anonslarını falan yapıyor* arkadaş.
Arkadaş
Cho Gwi Shin
Düşman
Han Yong Yoo
Eski sevgili
Park Mi Ko
Düşman
Hwan Yong Ji
Öğretmen?
Choi Jae Ki
Bu da bi öğretmen.
Hwa Chun Jin
Arkadaş.
Whong Min Jee
Çok sessiz bi kız arkadaştır muhtemelen.
Jo Eui Kon
Radyocu reyiz. Mutlaka tanıyorsundur * okulun anonslarını falan yapıyor* arkadaş.
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
Abiğğğğ sakin olmaıyorum. Fangirllüğüm tuttu. Barbaraaaaa <3 <3 <3 *zilyon tane galp*
Ben bu kızla nasıl olduğu fark etmez ama kurgu isterem. *-* Bak Mi Sun lez ya bu kıza asılsın falan. *ben bile asılırım be* :*
Ben bu kızla nasıl olduğu fark etmez ama kurgu isterem. *-* Bak Mi Sun lez ya bu kıza asılsın falan. *ben bile asılırım be* :*
Kim Mi Sun- III. Sınıf | Dans Kulübü Başkanı
Lakap : Biseksüel - Hümanist
Ahaha tamamdır o zamann, Freya dans kulübüne girmeye çalışırken tanışmış olsunlar bi de Freya akrobasi öğretmeni olmasını istemiş olsun mu ya :albino:
Olsun olsun, o güzel kızın her şeyi olur Mi Sun. *-*
*sevgilim seni hala seviyorum ama birilerine asılmakta fena olmaz. *
*sevgilim seni hala seviyorum ama birilerine asılmakta fena olmaz. *
Ben de yazın herkesi bir güzel ekleyip, rp yazacağım. T.T *Üniversiteye hazırlanan son sınıfın dramı*
Son sınıf ay ne zordur ya, ama yazın hepimizden daha rahat olucaksın o da güzel :B
Wang Mei Jia -- Sever bu.
Whong Min Jae -- Sarkar bu.
Ryu Yong Ah -- Hoşlanmaz bu.
Daisy Lee -- Oyunculuğu iyiyse sever bu.
Ryeo Dong Chu -- Müdür bu. Deli bu.
Whong Min Jae -- Sarkar bu.
Ryu Yong Ah -- Hoşlanmaz bu.
Daisy Lee -- Oyunculuğu iyiyse sever bu.
Ryeo Dong Chu -- Müdür bu. Deli bu.
Wang Mei Jia- III. Sınıf | Aşçılık Kulübü Başkanı
Lakap : Qiàn ~
Öteki karakterindeki gibi bir kurgu olsun.Daima iyi bir öğretmenim
Nam Sun Woo- Şan & Ses Eğitimi Öğretmeni
IMAGINE :: >> IMAGINE RPG :: YÖNETİM MERKEZİ :: SİTE ARŞİVİ
1 sayfadaki 1 sayfası