@magic_mia
IMAGINE :: >> İLETİŞİM & SOSYAL DÜNYA :: INTERNET :: TWITTER
1 sayfadaki 1 sayfası
@magic_mia
@magic_mia
|
Young Mi Ah- Magic | Mia
Lakap : Amy.
Geri: @magic_mia
@magic_mia
Çekimlerimiz başladı, yoğun bir hafta içerisindeyiz. Yeni albümümüz için kapak çekimleri başladı. Merak ediyor musunuz?! Sshh, sadece kendiminkini gösterebilirim. Fotoğrafı göster. |
Young Mi Ah- Magic | Mia
@magic_mia
Hiç rahat durmayacaksın değil mi? Ah... Her dakika sizin başınızda durmak istememe yol açıyorsunuz... Unni çok çalışıyor, benim için kendinize dikkat edin, tamam mı? @magic_hwasun @magic_maknae Fotoğrafı göster. |
Young Mi Ah- Magic | Mia
@magic_mia
Program öncesi son selcam! Program başlıyor, seyirde kalın sevgili Magicianlar! @magic_hwasun @magic_maknae Fotoğrafı göster. |
Young Mi Ah- Magic | Mia
@magic_mia
Sizi kötü kızlar! Aisshh! Eve geliyorum ve... Yemek yiyelim, tamam mı? @magic_hwasun @magic_maknae Fotoğrafı göster. |
Young Mi Ah- Magic | Mia
@magic_mia
Bu melekleri yalnız bırakmayın tamam mı? O kadar sevimliydi ki hiç bırakmak istemedim. Mia Noona seni görmeye gelecek Young Wo! Bol bol onları ziyaret edin ve onları yalnız bırakmayın. En çok sizin sevginize muhtaçlar. #HOLT Children’s Services Fotoğrafı göster. |
Young Mi Ah- Magic | Mia
@magic_mia
İlk We Got Married çekimine gideceğim için aşırı heyecanlıyım. Sizce kocam kim olacak dersiniz? Tanrııım! Hiçbir fikrim yok... Fotoğrafı göster. |
Young Mi Ah- Magic | Mia
IMAGINE :: >> İLETİŞİM & SOSYAL DÜNYA :: INTERNET :: TWITTER
1 sayfadaki 1 sayfası