soft pouring rain.
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
soft pouring rain.
-*Ders çalışmaktan mıdır nedir sırtım çok ağrıyor.Evet evet babamın dediği gibi ben de ablam da kambur olacağız Neyse Relax,yarın dershane var.ÖDEVİM VAR MI?!! hala bilmiyorum.Neden bu kadar tembelim?Neden hayat felsefem yemek,içmek uyumak olmuş?Uyum sağlayamıyorum,nayıııır!Okulun etkisiyle morelman sıfırlardayım,bir de aile var.BABA SENİ ÇOK SEVİYORUM tamam mı?NE duygu yükülüyüm bu aralar,vay anasını.
This style:ON!But no problem,I will feel good.Hope.
This style:ON!
Nam Sun Woo- Şan & Ses Eğitimi Öğretmeni
Geri: soft pouring rain.
Yorucu bir gün daha.VEEEE ben test çözmeyeceğiiiiiim Neyse ototbüsdeki çocuğa acıdım,ne kadar da yazık oldu.Keşke söyleseydim ya,herkese alay konusu oldu güzelim çocuk BEN ÖYLE OLSAYDIM.......Geberridim lan lıhgdf.Neyse bilmedikçe sorun yok aslında hehe.Rp yazmıyorum artık T^T Jia'm beni dövsün ovıghft.
OPPAN GANGNAM STYLE TIME
Woo Jong Jin- III. Sınıf
Lakap : slybody
LAAAAN BEN UKWON'U ÖZLEDİM!!ÇOK ÖZLEDİM AŞIRI ÖZLEDİM.Yeni izliyorum teaserini -___- *çokkoyduyalnız*ÇOOOOOK HARİKAAAAAA.Yerim len ben bunları *-*Taeil Zico PO ve Kyung'unkini merakla bekliyorum *-*UKWON ÇOK TATLI.Halen fangirllük yapıyorum Onu seviyorum
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HeyVq2xSeHY
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HeyVq2xSeHY
Woo Jong Jin- III. Sınıf
Çok yorgunum.Ölüjem.Daha yüz soru ve ödevler var.İntihar edijem T.T Cuma ve cumartesi dershane sınavı var.Sınıf düşmek istemiyorum Yaaaaaa,çok kötüyüm.Matematik çöze çöze kusucak duruma geldim.Ama halen çok berbatım.Çok umutsuzum.Yarınki derslerin malzemeleri bende yok T.T Dersten atılacağım kesin ...Ağlıyorum.Lanet
Cha Mao Goom- II. Sınıf
Lakap : Gum.Ciklet
YAAAAAAAAAA.YARIN SINAVIM VAAAAAR.KORKUYORUM. PFFFT.DÜŞMEK DE ÇIKMAK DA İSTEMİYORUM.DONT WANT.
Woo Jong Jin- III. Sınıf
PFFFTTTTT.Lan ben mal mıyım?Doğru şıkkı biliyorum,yanlış işaretliyorum.Sonra soruyu doğru tahmin ediyorum boş bırakıyorum.Tabi o zaman dört yüz elli iki alırım -________- Daha iyisini yapabilirdim,biliyorum.ÜFFF LANET GİRSİN.sınıf düşmesem iyiyim.Diğer sınavlarda daha adam akıllı yapıcam.Kılanet.
Cha Mao Goom- II. Sınıf
Ben çikolata,cips,pcde İNTERNET,bol bol tatil ve kaaaaaar istiyorum.Tekirdağ'dan kar kalkmak üzere.Ağlayayım en iyisi.He evet bugün dershaneye gitmedim.İyi ki anne diye bir şey var <3
Cha Mao Goom- II. Sınıf
İnternetim benimle tekrardan sevgili olmayı kabul etti.Evet büyüyünce evlenicez Rp yazıcam bol bol.Bir sürüüüüüüüüüüüüü kırakter işi var.Ve Da Hwan bence çohoş oldu Damo'm benim ya
Goo Da Hwan- Danger | Menajer
bugün çok yimek yedim ya.çok.acılı nudılı yediğime pişman oldum ama T-T Bu arada çikolta seni seviyorum.
Woo Jong Jin- III. Sınıf
1 sayfadaki 1 sayfası