@queenchina
IMAGINE :: >> İLETİŞİM & SOSYAL DÜNYA :: INTERNET :: TWITTER
1 sayfadaki 1 sayfası
@queenchina
@queenchina
|
En son Chen Men Li tarafından Çarş. Kas. 07, 2012 7:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Chen Men Li- III. Sınıf | Astronomi Kulübü Başkanı
Lakap : Bulmaca
Geri: @queenchina
@queenchina
Her zaman ders çalışacağız diye bir şey yok. Birazda selca zamanı. Çok tatlı arkadaşlarım var değil mi? Fotoğrafı Göster |
En son Chen Men Li tarafından Çarş. Kas. 07, 2012 7:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
@queenchina
Babam Çin'de bıraktığım minibook'umu getirmiş ve öyle karıştırırken ne buldum. Çok eskilerden kalma bir video. Eski Men Li ile tanışın. Videoyu Göster. |
En son Chen Men Li tarafından Çarş. Kas. 07, 2012 7:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
@queenchina
Her şeye rağmen gülümsemeyi unutmamalı insan. Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama kafam çok karışık. Artık okuldaki herkes iki kişilikli Men Li'yi biliyor. Beni olduğum gibi kabul edenler de var etmeyenler de. kaybettiklerim tabiki canımı acıtıyor ama yanımda kalanlar onları unutmama yardım ediyorlar. Çok yakında karşınızda gerçek, karakteri oturmuş bir Men Li olarak çıkacağıma söz veriyorum. Saçlarımı siyaha boyatmayı düşünüyorum, siyah saçlı halimle yepyeni bir Men Li gelecek ve artık başka Men Li olmayacak. Söz veriyorum. *Bu arada Gyu -eski sevgilim- bebeğim, iğrenç öpüşüyorsun.* Fotoğrafı Göster |
En son Chen Men Li tarafından Çarş. Kas. 07, 2012 8:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
@queenchina
Beni anlattı. Fotoğrafı Göster |
@queenchina
@JiaQiàn Jiaaa! Haftasonu kampta geyiklerle mi izleyeceğim belgesel programımı? T.T Dağın başında nasıl televizyon olmaz değil mi? Oysaki yeni bölümüydü. T.T |
@queenchina
@JiaQiàn Please God! Jia ile kalmalıyım. Bekle bende geliyorum seninle listeye bakmaya. Eğer adımız yan yana değilse bile o ismi karalar ve yanına benim adımı yazarım. Kekek |
@queenchina
Today is my bday. Yeyy! With my friends. Fotoğrafı Göster. |
@queenchina
Bir haftalığına kafa dağıtmaya, babişimin yanına Çin'e gidiyorum. Jia sana Çin'den ne getireyim?! Kekek Fotoğrafı Göster |
IMAGINE :: >> İLETİŞİM & SOSYAL DÜNYA :: INTERNET :: TWITTER
1 sayfadaki 1 sayfası