IMAGINE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arıyorum,arıyorum...!

+3
Lee Min Heon
Sohn Ji Min
Woo Jong Jin
7 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Arıyorum,arıyorum...! Empty Arıyorum,arıyorum...!

Mesaj tarafından Woo Jong Jin C.tesi Eyl. 08, 2012 11:19 am

Slybody is here!
Arıyorum,arıyorum...! YhaRb
Woo Jong Jin
08.01.1993/Seul
3.sınıf

Fazla konuşkan bir yapıya sahip değildir,genellikle bir köşede sessizce oturup hayatın zamanla getirdiği olayları dikkatle izler.Annesi ortalıkta olmayan kaçak biri,babası otel sahibi ,çok değerli abisi ise üniversiteden yeni mezun olmuş bir işsizdir.Dışarıdan soğuk ,itici ,uzaylı ve olgun gözükse de onunla samimiyet derecesine yükseldiğiniz sürece o kaşrısınızda sevimli,hala uzaylı,iyi kalpli ve çocuksu biri olup çıkar.Tanımadığı insanlara karşı fazla gülümsemeyi sevmez,her kişiyle kaynaşabilen biriyle aynı özelliklere sahip değildir.Bu yüzden okulda çok fazla bir popularitesi ve bilindikliği yoktur.Yalnızca 3.sınıf olmanın getirdiği gerekçe ile alt sınıfların bazıları onu tanır.
Saantla çok çok derin bir bağı yoktur,sadece dans etme yeteneği biraz da olsa vardır.Sesi çok hoş,büyüleyici değildir fakat şarkı söylediğinden filan boru gibi çıkmaz.Hum...Bunun dışından futbol ve basketbolla ilgilenir,boyunun 1.88 olması basketbol oynamakta ona kolaylık sağlamıştır.
Sağ omzunda çok isteyerek yaptırmış olduğu bir dövmesi vardır.[/bknz.]

Lejant gelene kadar bunlarla idare edin,lejnat çıkınca daha ayrıntı bilgiye kavuşacaksınız.

İstediklerim:

#Korkak,utangaç bir o kadar da sevimli bir ''her zamanki kız''istiyorum.Daima jong Jin karşısına çıkıp ona iyilik yapma niyetinden olan,içten içe şefkatle onunla ilgilenen biri olmalı.[JongJin'i sevmek zorumluluğundan değil,sadece ona bir zaafı,şefkati olsa yeter.]JIMIN
#3 ve ya 2.sınıf olan bir kız.Jong Jin onun odasına gidip,kucağına yatabilmeli.Yani samimi olmalılar.O bir şeyler demeden bile onun ne hissettiğini anlayabilmeli,ona göre ona yaklaşmalı.GHOST
#Okuldaki öğrencilerle çok ilgilenen birisi olmamasına rağmen gün boyu sınıfta dikizleyebileceği bir kız olmalı.Ama tabi bu sapıkça bir dikizleme olmayacak ,sadece davranışları ile Jong Jin dikkatini çektiğinden onunla ilgilenecek.[Not:Kız da içten içe izlediğinin farkında olcak tabi.]MISUN
#Pek samimi olmasalar da arada lafladığı erkek bir öğrenci.Jong Jin'le konuşmaya çalışıp daha samimi olmaya çalışmalı.[Çünkü benim oğlum çok soğuk kıhgtyf]
Şimdilik bu kadar.-üye sayısı arttıkça yeni kurgularla gelceğim tabi-.Temel bir kaç kurgu b8unlar.Karakterinze görefarklı bir kurgu bulup bana gelebilrsiniz *-*

Dipnot:Modelim fazla ünlü değil .___.Buyrun fotoğrafları;
one
two
three
four
five

En son Woo Jong Jin tarafından Paz Eyl. 09, 2012 6:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Lakap : slybody

Arıyorum,arıyorum...! Empty Geri: Arıyorum,arıyorum...!

Mesaj tarafından Sohn Ji Min C.tesi Eyl. 08, 2012 11:30 am

Ya şimdi benim bir sürü karakterim olacak birazdan şslmfd Ama şimdilik aklımda oturan iki karakter var. Birisi Ji Min *yani bu karakterim*, diğeri muhtemelen melez olacak bir erkek. Ulzzang olacak. Yeani. Direkt modeli söyleyeyim hatta, Lee Seung Jun. Böyle heykeltraş bir anneye sahip olacak falan. Babasının dövme dükkanı falan olacak. Böyle oğlumuz deve gibi, senin karakterinle aynı boyda. Sese yeteneği olacak direkt. Ama soğuk nevalenin de soğuğu. Böyle. Allam uyuzun teki. İşte söyliyim dedim belki kurgu çıkar şlsmfd
Sohn Ji Min
Sohn Ji Min
I. Sınıf
I. Sınıf

Mesaj tarafından Lee Min Heon C.tesi Eyl. 08, 2012 11:32 am

Modelin... ÇOK TAŞ.

Bir psikologla kurgun olsun isterim. Böyle sorunların oldukça beni arar randevu alırsın ve seninle saatlerce konuşuruz. Zaten bir psikologun görevi bu değil mi? Zaten içine kapanık birisisin. Bunun önüne geçmende sana yardımcı olabilirim.

''Ya kabuğunu kıracaksın ve özgür olacaksın, yada kabuğunun içinde hapsolmaya mahkum olacaksın'' *gene filozofa bağladım*
Lee Min Heon
Lee Min Heon
Psikolog
Psikolog

Lakap : Psikopat Psikolog

Mesaj tarafından Woo Jong Jin C.tesi Eyl. 08, 2012 11:40 am

To Ji Min:Ihm..Yazmış olduğum ilk kurgu sana uyarsa onu yapalım.Başvurunu okumuştum,sanırsam aşağı yukarı tarih ettiğim biri gibi .___.
To Ulzzang:Anneyi boşver hxcdf.Baban dövmeci ise 1.sınıfta yaptırmış olduğum dövmeyi baban yapmış olsun.Sen de orda olunca benimle konuşmuş filan olursun,böylelikle tanışmış oluruz.
İki uzaylı ulzzangı iyi anlaşıyor yapalım.*v* Heh bir de kaçıncı sınıf olcak?

To Seksi Lady:Öncelikle O BENİM! Sapıklık yapma demek istiyorum bkugbvfd. :twisted:
Kurgu benim için çok uygun,bana ablalık yap falan,zaten psikologları severim~
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Lee Min Heon C.tesi Eyl. 08, 2012 11:43 am

Pekala. Kurgumuz tamamsa seni ekliyorum. VE BANA SAKIN ABLA DEME.
Lee Min Heon
Lee Min Heon
Psikolog
Psikolog

Mesaj tarafından Woo Jong Jin C.tesi Eyl. 08, 2012 11:44 am

Ablalık yap dedim yahu,abla diyeceğim değil :lol!:
Ben seni incitecek şeyler yapmam ._.
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Sohn Ji Min C.tesi Eyl. 08, 2012 11:48 am

Jimin için, uygundur. Olur yani *-* Ulzzang için, o da uygundur. Üçüncü sınıf olacak. Modellik de yaptırabilirim bu çocuğa bilmiyorum şlsmdfs Bir de melez olacak ama ne melezi olsa kararsızım. Neyse işte kısaca böyle. İki kurgu da uyar bana.
Sohn Ji Min
Sohn Ji Min
I. Sınıf
I. Sınıf

Mesaj tarafından Woo Jong Jin C.tesi Eyl. 08, 2012 11:50 am

Güzel *-*
Biraz batılı tipi var sanki onda .___.
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Sohn Ji Min C.tesi Eyl. 08, 2012 11:55 am

Henüz düşünmedim işte.
Sohn Ji Min
Sohn Ji Min
I. Sınıf
I. Sınıf

Mesaj tarafından Lee Min Heon C.tesi Eyl. 08, 2012 11:59 am

Pekala, ekledim. Umarım eşcimsel olmam bir sorun yaratmaz?
Lee Min Heon
Lee Min Heon
Psikolog
Psikolog

Mesaj tarafından Woo Jong Jin C.tesi Eyl. 08, 2012 12:01 pm

Lee Min Heon demiş ki:Pekala, ekledim. Umarım eşcimsel olmam bir sorun yaratmaz?

Sorun yaratmaz tabi ki.Çok da önemli bir konu değil sonuçta Smile
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Cho Gwi Shin C.tesi Eyl. 08, 2012 3:44 pm

Böhöhöhö ben geldüüüm!

Öncelikle Gwishin ile başlayalım.

Kendisi rocker ve rapper bir kızımız. İnsanlara karşı geçmişten gelen bir nefreti var, okuldan nefret ediyor ve internet siteleri kısmında görebileceğin üzere ISEEYOU adlı dedikodu sitesini işletiyor. Okulun -bilinmeyen- kötü kızı. Ne gibi bir kurgunuz olabilir?
Diğeri değğ Hwang Tae Jeon adlı karakterim. Dünyanın en sempatik, en tatlı ve en girişken kızlarından biri. Onun üstüne tanımıyorum konu parti ise. Seni kolundan tutup zorla kamplara götürebilir, zorla partilere sokabilir. Okulun her etkinliğine zorlayarak götürür. Sürekli gülerek gezer, gülmediği anında yanında olabilirsin en iyi erkek arkadaşı olarak falan. What do you say about that?
Cho Gwi Shin
Cho Gwi Shin
III. Sınıf | ISEEYOU Editörü

Lakap : Gwishin, hayalet demektir.

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 09, 2012 1:13 am

Herkese değildir umarım bu nefret .___. Neyse Jong Jin de pek çok kişiyle samimi değildir,fakat nefret olayı yok yanee kucgbvf.
Ghost:Fazla bilindik biri değilse jong jin gibi olmalı her hal.İkisi de 3.sınıf,yukarıda yazmış olduğum 2.kurguya bak,o uyarsa onu yapalım,uymazsa düşünürüz^^-ve ya bir şeyleri değiştiririz.-
TJ:Jong Jin soğuk biri,eğer onu partilere götürmek için fazla zorlarsan belki ters teper.Yine de ricayla karışık dersen,bir süreliğine de olsa katılır.Son cümledeki kurgu hoş,abilik ve ya kardeşlik yaparım ben sana!^^
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Cho Gwi Shin Paz Eyl. 09, 2012 1:29 am

şey ol, Gwishinin böyle olma nedeni 1. Sınıftayken 3. Sınıflardan çok hoşlandığı bi oğlana açılması. O oğlanın yapacaklarını bile bile arkadaşları duruma göz yumarken sen şey demiş olabilirsin " Aptallık yapma, kendini tüm okula rezil edeceksin." Diğerleri daha çok " Yap, zaten seni kabul etmeyecek kimi edecek" tarzında geziyor. Sonra çocuk mektubunu tüm okulun önünde okuyor. O zamandan beri Gwishinin tek güvendiği kişi falan olabilirsin. Bildiğin yatakhane odandan çıkmaz adsgk

TJ şey bi kız, aegyo yaparak " Opppaaa~ Lütfeeeğğn~" diye elinden tutar falan sdghadsh Çünkü herkesin güzel lise anıları kalsın istiyor
Cho Gwi Shin
Cho Gwi Shin

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 09, 2012 1:37 am

*okurkenkızaacıdım*
Tamam okay,hoşuma giden kişiyi umursarım,yani sana öyle demem muhtemel.

Öyle dese bile fazla etki etmez jgbudf.
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Cho Gwi Shin Paz Eyl. 09, 2012 1:43 am

Ama çok sevimli kız yani öyle böyle değil *-* tam küçük kardeş etkisi veriyor hareketleri * bir de arası herkesle iyi, herkese iyi davranır* hatta odana gelip senin için komedi şovu çevirmiş bile olabilir.
Arıyorum,arıyorum...! Tumblr_m68cdqNlNu1rs97fco1_500

Gwishinle kurgu iyi oldu. Hatta istersen şey bile olabilir, o 3. sınıf mektubu herkesin içinde okuduktan sonra Gwishin orada ağlamasın diye kolundan çekip oradan götürmüş falan.
Cho Gwi Shin
Cho Gwi Shin

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 09, 2012 1:52 am

Cho Gwi Shin demiş ki:Ama çok sevimli kız yani öyle böyle değil *-* tam küçük kardeş etkisi veriyor hareketleri * bir de arası herkesle iyi, herkese iyi davranır* hatta odana gelip senin için komedi şovu çevirmiş bile olabilir.
Arıyorum,arıyorum...! Tumblr_m68cdqNlNu1rs97fco1_500

Gwishinle kurgu iyi oldu. Hatta istersen şey bile olabilir, o 3. sınıf mektubu herkesin içinde okuduktan sonra Gwishin orada ağlamasın diye kolundan çekip oradan götürmüş falan.

Good idea girl!

Şu TJ işini de halledek,Jong Jin ona uyum sağlamaya çalışsın,zaten pskiloğu ona insanlarla kaynaş filan diyecek.Tj herekse iyi olduğundan oğluma da iyi davransın .ö.ö
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Cho Gwi Shin Paz Eyl. 09, 2012 1:55 am

asla kötü davranmaz ki asodgk hatta sana özel oppa yerine HYUUUNGGAĞĞĞĞĞĞ *diye gelip boynuna atlar*
Cho Gwi Shin
Cho Gwi Shin

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 09, 2012 1:58 am

Too Good Idea!
Okey,sevdim.İki kurgu bulduk!^^
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Kim Mi Sun Paz Eyl. 09, 2012 2:14 am

Karakter olaraktan ikimiz de dıştan soğuk gibi gözüksekte dıştan şeker tadındayız. Very Happy
Dans yeteneğin benden 5 puan eksik, oğlum sen gel benim dans kulübümün üyesi ol. Very Happy -ben sana bakarım- ;D
Ayrıca dövmeye bayıldım, benim kızın lez bi sevgilisi vardır ama kızım iki cinsi de fazla sever. Hümanisttir zaten. Very Happy Seni gözüme kestirebilirim. Razz
2. seçeneğin benim için hoşuma gitmişti emma benim kız sevgilisiyle evde kalıyorlar. Very Happy
hmm üçüncü tercihin olabilir, benim kız dediğim gibi her cinsten hoşlandığı ve lez bir sevgilisi olduğu için biraz tedirgin çünkü okulda ki kimse bilmiyor. Belki senin bir şeyler bildiğini sanabilir.

diğer karakterim (model Jia) Chen Men Li, bu kızımız Çin'de pek bi havalı bir şey ama Kore'de inek tiplemesinde -ve kendisine inek denmeinden nefret eder- Neden böyle dersen zati bu kızın içinde iki karakter yaşıyor. Birini Çin'de canlandıryor diğerini de Kore'de. Babası Çin'de yaşıyor, annesiyle babası ayrılmış. Annesi de Koreli bir sevgili bulduğu için kendine, kızını da alıp Kore'ye taşınıyorlar. Korecesi mükemmel olmamakla birlilkte iyi. :DUmarım bunla da bi kurgu çıkar.

not: Sefkilim Min Heon'dan uzak dur. Hatta ona abla de. -kıskanç Mi Sun
Kim Mi Sun
Kim Mi Sun
III. Sınıf | Dans Kulübü Başkanı

Lakap : Biseksüel - Hümanist

Mesaj tarafından Wang Mei Jia Paz Eyl. 09, 2012 6:35 am

Şimdi. Sonunda Mei Jia'nın karakterini oturuttum ve buraya damladım. Kurgumuz olsun değil mi ama *-* Mei Jia hakkında söylenecek çok şey var aslında. Bu yüzden işte kısaca anlatmaya çalışacam olduğu kadar. ;; Sıcakkanlı, güler yüzlü. Ciddi bir duruşa sahip olan ama ara sırada çocuksu davranışlar sergileyen. Böyle...

Burada Lejant'ı Var En İyi Buraya Bak Sen.

#Okuldaki öğrencilerle çok ilgilenen birisi olmamasına rağmen gün boyu sınıfta dikizleyebileceği bir kız olmalı.Ama tabi bu sapıkça bir dikizleme olmayacak ,sadece davranışları ile Jong Jin dikkatini çektiğinden onunla ilgilenecek. [Not:Kız da içten içe izlediğinin farkında olcak tabi.]

Belki bu kurguya uygun olabilir ama bilmiyorum. İşte. Daha farklı bir kurgu da oluşturabiliriz sanırım.
Wang Mei Jia
Wang Mei Jia
III. Sınıf | Aşçılık Kulübü Başkanı
III. Sınıf | Aşçılık Kulübü Başkanı

Lakap : Qiàn ~

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 09, 2012 6:49 am

Mi Sun için 3.seçenek uygun,zaten bu aralar dans klubüne üye olmayı planlıyorum.Böylece seni gözüme kestirmiş olabilirim.Bir de psikolog ile olan bağını düşünürsek tam oturur bu Surprised

Çinli kız [♥️] Jong Jin zaten okulda kaldı bir yıl,yani dersleri fazla iyi değil.Geleceğini parlak olarak görmüyorum.Kızın Fen'i filan iyiymiş,derslerden geçmek için falan senin yanına geliyor olsun.-*garip bir şekilde odanın kapısında senin gelmeni bekler,fazla bir şey demeden sen onun ders çalıştırılmaya ihtiyacı olduğunu falan anlarsın.-*

Mei-mei:3.seçenek zaman farkıyla uçtu gitti üzgünüm.Yeni bakabildim bunlara...
Neyse,ilk söylemeliyim ki,karakterin terazi burcu olmasına rağmen tamamı ile bir oğlağın özelliklerine sahip jugfghf.
Jong Jin fazla soğuk,insanlarla alakasız olduğundan mei ile aklıma bir kurgu gelmedi ne yazık ki...Ne yapabiliriz? Embarassed
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Kim Mi Sun Paz Eyl. 09, 2012 6:52 am

Okkei, ben lejanta geçireyim iki kurguyu da.

Ayrıca seni ekleyelim mi Dans kulübü üyelerine? ^^
Kim Mi Sun
Kim Mi Sun

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Paz Eyl. 09, 2012 6:55 am

Kim Mi Sun demiş ki:Okkei, ben lejanta geçireyim iki kurguyu da.

Ayrıca seni ekleyelim mi Dans kulübü üyelerine? ^^

Please give me some time,düşünmem gerek .__.
Woo Jong Jin
Woo Jong Jin
III. Sınıf
III. Sınıf

Mesaj tarafından Kim Mi Sun Paz Eyl. 09, 2012 6:56 am

Okkei. *-*
Kim Mi Sun
Kim Mi Sun

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki