t a e j e o n
1 sayfadaki 1 sayfası
t a e j e o n
♛ HWANG TAE JEON
CİNSİYET bayanCİNSEL YÖNELİM heteroseksüelYAŞ on sekizDOĞUM TARİHİ 28. 01 . 1993DOĞUM YERİ seul, kore.MİLLİYET kore - çin melezi.YETENEKLER ses. dans. yaratıcılık. liderlik.TAKMA AD aegyo kraliçesi, TJ. SINIF/MESLEK 3. Sınıf | ♛ KİŞİLİK Dünyanın en sevimli kızıdır. Ona kızmak neredeyse imkansızdır. Gülümsemesiyle insanların kalbini eritmek konusunda üstüne yoktur. İnsanları mutlu etmek için gidilen yolun mideden geçtiğine inandığı için çoğunlukla herkese tatlı yiyecekler verir. Çok zengin bir ailenin kızı olduğu için savurgandır, milyarları öylece boş bir işe kullanabilir. Annesini pek sevmese de babasına gerçek anlamda tapar, ona tam anlamıyla aşıktır. Arkadaş olarak gördüğü birisi onu dövse bile sesini çıkarmaz ve gülerek ona iyi davranmaya devam eder. Onun bünyesinde sinirlenmek veya kızmak yoktur. Marshmallow kıvamında bir kızdır, içi de dışı gibi güzeldir. Hiçbir kötü düşünceyi barındırmaz, sadece tedirgin olduğu konular fazladır. Herkesin yanında çok rahattır. Kimseden bir kötülük beklemediği için rahatça erkekler yurduna girerek orayı talan edebilir. Ona her iyi davranan erkekten hoşlanabilir, ancak asla ona aşığım, onunla çıkmak istiyorum gibi şeyler söylemez. Arkadaş olmak daha önce gelmektedir. Tatlılara bir bağımlılığı vardır. Cupcake gösterirseniz sizinle cehenneme kadar gelebilir. Kova burcunun özelliklerini tamamen almıştır. Kafasına estiğini yapar, onu kurallar bile durduramaz. Buna rağmen asi bir kız değildir. Sevdiği insanlar adına dövüşmekten ve laf kavgalarına girmekten çekinmez. Dünyanın en eğlenceli kızıdır. Bir an ensenizin arkasında, bir an masanızın üstünde belirebilir. Sesinin güzel olduğunu ve meşhur olabileceğini düşünmemektedir. Gördüğü her erkeğe "Oppa" ayağı çeken kızlardan birisi değil. Çoğu erkeği ağabeyi gibi görür. Bir ağabey sendromu vardır, erkeklere genelde "Hyung" diye seslenir. Fazla korumacı bir yönü vardır. Zorbalığa marus kalan insanları öylece bırakamaz. Sadece çok sevdiği kişilerin yanında ağlayabilir. Ağlamak onun unuttuğu bir şeydir. Yaşadıkları her ne kadar kötü olursa olsun buruk bir gülümsemeyle geçiştirir. Yurtta kalma nedeni ise her an bir arkadaşının odasında belirip kamp yapmak.Böylesinin daha eğlenceli olduğu görüşündedir. İnatçı bir insan değildir, herşeye uyum sağlar. Onu gece 4'te arasanız, sizinle karaoke bar'a gelir. Saçmalama potansiyeli yüksektir. Ailesini okula yaklaştırmak istemiyor. Daha önceleri de okuluna geldikleri için öğrenciler ve öğretmenler kendisine bir prenses gibi davranmışlardı. Bu yüzden o aileden geldiğini saklarcasına bu gerçekten kaçıyor. Eğer bir gerçek yüzüne vuruluyorsa bağırarak yalanlar ve yeni bir hikaye uydurur. Sakarlığıyla meşhurdur. Ayakta dururken bile takılıp düşebilir. Her ne kadar ses çalışsa da Wushu gibi dövüş sanatlarına eğilimi vardır. Çin' i çok sever. |
♛ DİĞER BİLGİLER AİLE Annesiyle babası Çin' de tanışıp aşık olmuşlar ve evlenmişler. Çok köklü bir aile geçmişine sahipler. Öyle ki ailesinin büyükleri arasında Joseon dönemi başbakanlarından birkaçı yer alıyor. Çok zengin ve çok elit bir aile. Annesiyle babası evlenmeden önce bir çocuk sahibi olmuş, ancak aile bu gerçeği kabullenmediği için Çin' den bir yere evlatlık vermek zorunda kalmışlar. Çok geçmeden Tae Jeon'a sahip olduklarında onu prensesler gibi yetiştirmişler ve tüm aile işlerini onun üstüne bağlamışlar. GEÇMİŞ Henüz daha bir bebek iken onlarca evi ve parası vardı. Öyle dolu dolu bir çocukluk geçirmişti ki, lisesindeki kimsenin öyle bir çocukluk geçirmediğini ve geçiremeyeceğini çok iyi biliyordu. Babasının ona söylediği herşeyi hatırlıyordu. " Ben varken evlenmene gerek yok. Sen benim en büyük aşkımsın." Babasıyla öyle yakın bir ilişkileri vardı ki onun için ölebileceğine yemin edebilirdi. Annesi ise ölse de olurdu. Pek bir akrabası yok, tüm miras kendisine ait. Anyang lisesine ise sadece eğlenmek için geldi, derslerle pek alakası bile yok. Her etkinliğin parasını kendi cebinden karşılayarak okul tarihine geçecek türden partiler ve etkinlikler düzenliyor. Okulun en büyük sponsoru Hwang ailesi. | ♛ EK BİLGİLER MODEL - Jeon Hyosung. SEVDİKLERİ Şekerli yiyecekleri. Fosforlu kıyafetleri. Farklı insanları. Sevgilisini deli etmeyi. Yumuşak sese sahip olanları. Enstrüman çalabilenleri. Yemek yemeyi sevenleri. Makyaj malzemelerini. Her yere boya yapmayı. Fotoğraf çekmeyi. Peruk takmayı. Iron Man . Kore ve Çin dramalarını izlemeyi. İnsanlara yiyecek vermeyi. Dansetmeyi. Uyumayı. Sunbaeleri ve unnilerini. SEVMEDİKLERİ Sunbaelerinin yanında "Oppa" diye gezen kızlar. Köpekler. Dalga geçilmek. Kendisiyle ilgili bildiği bir gerçeğin yüzüne vurulması. Yakışıklı ve güzel tiplerin kendini beğenmişliği. Dışlanmak. Kimchi. Bir şeye zorlanmak. Çaresiz kalmak. Sevdiği biri tarafından azarlanmak. GÜÇLÜ YÖNLERİ Dövüşebilir. Paylaşımcıdır. Duygularını saklar. Ağlamaz. Çektiği acıları anlatıp kendini acındırmaz. Alçakgönüllüdür. Vücudu bir lastik gibidir. ZAYIF YÖNLERİ Ağladığında durdurmak zordur. Yön kavramı yoktur. Karanlıkta kaldığında olduğu yerde donakalır. Ayakta dururken bile tökezleyip sakatlanır. Aşk konularından hiç anlamaz. Her denilene inanır. |
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
Geri: t a e j e o n
♛ İLİŞKİLER
Woo Jong Jin Bu çocuk... Aiissh! Onun gibi yakışıklı bir erkek neden asosyal tavırlar sergiler ki? Hayır, anlamadığım şey ise, hem yakışıklı hem de iyi bir kişiliği var. Lise yıllarını boş bir şekilde bitirmesine izin vereceğimi sanmıyorum. Her daim onu kolundan tutarak partilere katacak ve eğlendirmek için elimden geleni yapacağım. Ayrıca bana da çok iyi ve kardeşiymişim gibi davranıyor. Odasına dalmaktan ve ona yemek götürmekten asla vazgeçmem. Jin Hyung! Sonsuza dek yanında kalmama izin ver! |
Ryu Yong Ah Bu kız benim baş düşmanım. Eskiden Sae Ryun ile çıkıyordu, tabii ki olabilir, sonuçta o yakışıklı ve futbol takımının kaptanıydı. Yong Ah ise ponpon kızların lideri, çıkmaları çok normal, kızmıyorum, kızamam da. Ancak Sae Ryun bu kızı benim için terkettiğinden olsa gerek bana karşı takıntılı ve onun yanından geçerken omuz atıyor ve o salak ponpon kızlarıyla bana hava atmaya çalışıyor. Ancak bilmediği bir şey var; Ben Hwang Tae Jeon' um. Onun ezebileceği herhangi bir kız değil, onların kulübünün geçimini sağlayan kişi, okulun neredeyse tüm giderlerini sağlayan Hwang Tae Jeon. Sae Ryun benim, diğer erkekler ona kalabilir, umrumda değil. Bu büyük savaşı kendisi başlattı. ISEEYOU onun sırlarını dökmeye başladığında neler yapacak merak ediyorum. |
Park Mi Ko Bu kızı sevmiyorum, sevemedim, sevemeyeceğim. Yong Ah'tan aşağı kalır hiçbir yanı yok. Onun emirlerini uyguluyor gibi görünse de o kadar sinsi ve bir yılan gibi ki, Yong Ah'a bir şey yapacak diye ben bile korkuyorum. Ayrıca tüm erkeklerle yatmış olması da onu gözümde iyi bir kız yapmıyor. Yong Ah' ın yanında gördüğüm günden beri sevmiyorum, düşmanlarım listesinin üst sıralarında. |
Chen Min Li Bana Çin' deyken nasıl birisi olduğunu anlatmamıştı, ISEEYOU'dan öğrendiğim kadarıyla bizim ponpon kızlarımızdan pek bir farkı yokmuş. Ancak bunların hiçbiri umrumda değil. O şu an kusursuz biri, eğlenceli,zeki ve güzel. Üstelik kendi halinde takılıyor ve kimseye zararı yok. Odasına sık sık gidiyor ve ona yiyecek,kıyafet götürüyorum. Beraber fazlasıyla eğlendiğimiz söylenebilir. Çoğu kişi onu geçmişiyle yargılasa da o hala benim gözümde kusursuz Min Li ve bu imajını hiçbir şey değiştiremeyecek. Ne olursa olsun sonsuza kadar arkandayım Min Li! |
Kim Mi Sun Gwishin olayından çok kısa bir zaman önce tanışmıştım onunla. Gwishin, Mi Sun ve ben birlikte takılırdık. Çok eğlenceli bir üçlü olduğumuz söylenebilirdi. Ancak o olaydan sonra Mi Sun hakkında çıkacak dedikodulardan korktu ve Gwishin' i korumadı. Ben ise okulda örnek öğrenci imajı çizdiğim için olaylara bulaşmadan uzaktan izledim. Bunu yapmamam gerektiğini şimdi anlıyorum. Eğer şimdiki halimle olsaydım Mi Sun' u da alır ve Gwishin'i sonuna kadar korurdum. O zamanlar yeni yeni güven kazanmaya başladığım için bir çocuktum, Mi Sun' da bir çocuktu. Onu suçlayamam, zaten hala bile en yakın arkadaşım. Muhtemelen Mi Sun' un tarafını tuttuğum için Gwishin çok kızmıştır, ancak yapabileceğim bir şey yok. Mi Sun, hataların için kimse seni suçlamıyor, ben de hatalar yaptım. Ancak birlikte eğleniyoruz değil mi? Öyleyse benimle arkadaş kalmak zorundasın. |
Nam Sun Woo Şan öğretmenimiz. Çok sevecen bir adam ve bu okuldaki ilk yılı. Elimden geldiğince ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Duyduğum kadarıyla yemek yapma konusunda pek iyi sayılmazmış, bu yüzden ona kitaplar götürüyorum. Aynı zamanda okuldaki masasına bıraktığım kekleri sevmiş olmalı. Umarım bu okulda uzun yıllar boyunca eğitim verir. Her öğrencinin onun gibi bir öğretmene ihtiyacı var. |
Wang Mei Jia Sanırım okulumuzdaki yabancı öğrencileri dışlıyorlar. Çünkü onu birkaç kişi haricinde kimsenin yanında görmedim. Ancak aşçılık kulübü başkanı olması dolayısıyla çok yakın arkadaşım, aynı zamanda oda arkadaşım olmakta. En iyi yanı ise aramız iyi olduğu için aşçılık kulübünü basarak yeni keşfettikleri tatları kendi üzerimde deneme imkanı bulabilmem. Keşke hiç mezun olmayacak olsak ve her gün onların yaptıkları tatlılardan yiyebilsem. Hele Mei Jia' nın yaptıkları apayrı güzellikte! O kadar güzel yemekler ve tatlılar hiç yememiştim. Senin ellerini yerim kadın! |
Han Yong Yoo Anyang Takım Kalecisi olması haricinde pek konuşmuşluğumuz yok. Genelde takımı neşelendirmek Ponpon kızların işi olsa da bir bakıma benim işime de girdiği için tanışıyoruz. Takım için düzenlediğim partilerden birinde tanışmıştık. Umursamazca kekimi yerken yanlışlıkla bana çarptı ve her yanım kek içinde kaldı, üstüne üstlük bileğimi burkarak yere düştüm. Ağlamamak için kendimi zor tutarken centilmence beni yerden kaldırdı ve bir yere oturtarak üstümü temizlememe yardım etti. Onun sert görünümünün altında iyi bir insanın yattığını bilmek güzel. Sonuçta takımın diğer üyeleri onun kadar centilmen ve kızlara karşı nazik sayılmaz. Diğer takım üyeleri olsa "ÖNÜNE BAKSANA!" diyerek beni yerde bırakırdı ve sürünerek kalkmaya çalışırdım. Onun bu iyiliğine karşılık olarak maçlardan önce ona da yiyecek bırakıyorum. Her seferinde yemek kutusunun içine teşekkür notu bırakıyor, çok tatlı bir çocuk.Anyang Takımı, beni şaşırtıyorsun. |
Ryeo Dong Chu Müdür bey! Babamın arkadaşlarından birisi diyebilirim. Okula cebinden harcama yapmak istemediği için babam ile sekreter hanım bir anlaşma imzaladılar. Okul masraflarının büyük bir kısmı babamın şirketi tarafından karşılanacaktı. O yüzden Dong Chu ahjusshi bana iyi davranıyor, aramızdan su sızmaz diyebilirim. Çim biçme makinesiyle etrafta dolaşırken "AHJUSSHHHIII!" diye boynuna atlamam bir oluyor. Fazla eğlenceli bir adam. |
Kyohei Takana İçimdeki en büyük fantezileri azdıran öğretmen. Onun dersine girdiğimde ona bakarken mest oluyorum. Her defasında birlikte olsak nasıl sesler çıkaracağını hayal ediyorum. Onun dokunuşlarının ne kadar sıcak olacağını, beni nasıl öpeceğini. Sonrasında onun beni dürtmesiyle kendime geliyorum ve hayallerimi bir kenara bırakarak derse odaklanmaya çalışıyorum . FUCK THE SCHOOL, HE MUST BE MINE! Böyle öğretmenler alınması yasaklanmalı. Bir de onu her zaman yemeğe çıkarırım, karidese karşı bir düşkünlüğü var. Onu yemek yerken izlemek bile eğlenceli. Öğle yemeklerinde masasına mutlaka kızarmış karides dolu bir kutu bırakırım. |
Lee Min Heon 1-2 kere onun kliniğine gitmiştim sanırım. Para harcama alışkanlığım ve tatlıya olan düşkünlüğüm yüzünden. Gerçi sonunda kendimizi saçma sapan konulardan muhabbet ederken bulmuştuk. Mi Sun ile aralarındaki ilişkiyi az çok farkedebiliyorum. Çok güzel bir kadın olduğunu ve ikisinin de -eğer öyle birşey varsa- çok şanslı olduklarını söyleyebilirim. Aynı zamanda bir abla gibi benim için. |
Chung Min Gyu Sıska popolu kulüp üyem. Önümden yürürken kalçalarına şaplak atmam çok ani oluyor onun için. Genelde şekerlerimi onunla paylaşıyorum, bir de onu yazıcım tayin ettim. Benim gibi biri, en iyi arkadaşım aynı zamanda. Her yere onunla birlikte gidiyoruz, her zaman yanımda geziyor. Bir de Zeus Yatakhanesine uğradığımda ilk onun odasına giriyor ve dolaplarını karıştırıyorum. Çok ilginç şeyler bulduğum söylenebilir. İlk yıllarımızdan beri arkadaşız ve onunla sarsılamaz bir dostluğumuz var. Neredeyse herşeyimi biliyor. |
Hwan Yong Ji Gay olduğundan emin olduğum öğretmen. Modellik konusunda bir usta olduğunu gördüğüm dergilerden söyleyebilirim. Eskiden bir modelmiş ve şimdi ise öğretmenlik yapıyor. Sanırım bu onun hobisi. Önümden kırıtarak geçtiğinde dişlerimi onun kalçalarına saplamak istediğimi söyleyebilirim. Ancak kız olduğum için bundan hoşlanmayacaktır. Bazen ona makyaj malzemesi falan götürüyorum. Bir de partilerimize katılan nadir öğretmenlerden biri. Anladığım kadarıyla çılgın ve partiyi seviyor. PARTY TEACHER! |
Sohn Ji Min Bu kız... Gwishin' in onu kullanmasından hiç hoşlanmıyorum. Defalarca kez istediği kahveyi götürmedi diye kahveyi dökerek kızın bacaklarını yaktı. Ancak kız anladığım kadarıyla bir mazoşist olmalı ki ona gidip kendi kulübüme gelmesi gerektiğini, onu kollayacağımı söylediğimde " Gwishin tam anlamıyla bir tanrıça! Teklifinizi geri çevirmek zorunda kalacağım." cevabını aldım. Onu korumak istiyorum, ancak Gwishin' in yanında çürüyüp gidecek gibi görünüyor. İyi bir kız olduğundan eminim. Lütfen gerçeklerin farkına var. |
Jin Sae Ryun Futbol takımının kaptanıyla çıktığım için bütün ponpon kızlar ve okulun geri kalan kızları benden nefret ediyor olmalı. Yong Ah' ın benimle uğraşma sebebi, onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Babası benim babamın şirketinin Çin' deki patronu. Babası bu okula gelirken onu bana emanet etti, benim babam da beni ona. Bana kızdığında genelde sesimi çıkaramıyorum, ne diyebilirim ki? Zaten 2 yıldır çıkmamıza rağmen kulüp işlerinden dolayı çok az görüşebiliyoruz,buluştuğumuzda ise öpüşme-sevişme gibi aktivitelerden dolayı pek konuşmaya fırsatımız olmuyor. Onu çok sevdiğimi söylesem de, onun beni sevip sevmediği konusunda tek bir fikrim bile yok. Belki de sadece kullanılıyorumdur, emin değilim. Ancak onun kollarındayken herşeyi unuttuğum ve mutlu olduğum bir gerçek ve onu kaybetmemek için yoluma çıkan herkesi silebilirim. |
Choi Jae Ki GREAT TEACHER JAY! GTJ diyorum tabii ben ona. Rap konusunda bir ilah. Albümlerini alırdım, şimdi ise bizim okulumuzda öğretmen olması beni daha da mutlu etti. Erkeksi duruşu ve hareketleri sayesinde tüm öğrenciler tarafından sempatik bulunduğu söylenebilir. Takım elbise ve rapçi şapkalarıyla kombinasyon yapabilen tek insan. Rap konusunda bir başarısızlık örneği olmama rağmen bir stalker gibi onun derslerini uzaktan izliyorum. |
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
1 sayfadaki 1 sayfası