going crazy.
+7
Lee Jin Woo
Yang Seung Jin
Choi Jae Ki
Jo Eui Kon
Jang Hyun Jae
Hwang Tae Jeon
Cho Gwi Shin
11 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
going crazy.
sevgilimden mesaj beklerken ilginç fanlarımdan gelen bi mesajla kaldım. " steamhive. com adresi alınmış,ben parasını ödeyip kendi üstüme aldım ki, antilerinden biri öyle bir site açarsa kötü olurdu." steamhive'da cosplay nickim ._. OH GOD.
Cho Gwi Shin- III. Sınıf | ISEEYOU Editörü
Lakap : Gwishin, hayalet demektir.
Geri: going crazy.
DAEHYUN. SENİ. Sİ- YERİM.
Cho Gwi Shin- III. Sınıf | ISEEYOU Editörü
Lakap : Gwishin, hayalet demektir.
Resmen çok uzun zamandır yaşamadığım şeyler oluyor.
Sabah uyandığımda gözlerim şişmişti,dudaklarım da Jay gibi olmuştu.
Uzun zamandır ilk defa yea.
Sonra Facebook'a girip mesajlarıma baktım, sevgilim mesaj atmış.
Eskiden bir sevgilim mesaj atsa bakmazdım, heyecanlanmazdım bile. Demek ki yeni sevgilimi çok seviyorum. Okudum bi, yüzüm kızardı eheuhue falan oldum.
Ama sevgili demek = sorumluluk. Sabah mesajlara bakıcaksın, her gittiğin yerde haber vericeksin, onunla ilgileniceksin ve ben böyle bir insan değilim. Kendimi düşünemiyorum bi kere. Uyanalı 1 saat oluyo hala açım ama yemek yapamayacak kadar tembelim. Bunun gibi şeyler. Ayrılmak istemiyorum, ama sevgilim olmasın da istiyorum. Ama seviyorum. Sevdiğim bi gerçek. TJ' liğe başladım meh.
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
Himchan: VICTORY!
Youngjae: VICTORY!
Yongguk: VICTORY!
Zelo: VICTORY!
Daehyun: VICTORY!
Jongup: VICTORY!
Hosts: VICTORY!
Me: VICTORY!
Family: VICTORY!
Other BABYs: VICTORY!
Korea: VICTORY!
Rest of Asia: VICTORY!
Obama: VICTORY!
World: VICTORY!
Solar System: VICTORY!
Galaxy: VICTORY!
Universe: VICTORY!
God: VICTORY!
Himchan: Wait what?
ağladım aoıdskg saatlerdir buna gülüyorum.
Youngjae: VICTORY!
Yongguk: VICTORY!
Zelo: VICTORY!
Daehyun: VICTORY!
Jongup: VICTORY!
Hosts: VICTORY!
Me: VICTORY!
Family: VICTORY!
Other BABYs: VICTORY!
Korea: VICTORY!
Rest of Asia: VICTORY!
Obama: VICTORY!
World: VICTORY!
Solar System: VICTORY!
Galaxy: VICTORY!
Universe: VICTORY!
God: VICTORY!
Himchan: Wait what?
ağladım aoıdskg saatlerdir buna gülüyorum.
AĞLADIM AOSDG YILIN CAPSI ADGASH
Saatlerdir amaçsızca buna gülüyorum sadgsdh
salak ya oasdg dans şeyini kaçırınca köşeye gidip asdogkl
kendimi gördüm yemin ediyorum. sınıfta herkes beraber takılırken *böyle parti falan yapınca* bi anda onlardan ayrılıp kalıyorum ne yapacağımı bilemeyip.
KYUHYUN, WE'RE THE SAME.
SONSUZA KADAR GANGNAM STYLE.
Hayatımın anlamı oldu bu gif adgash
Yemin ediyorum Jonghyun için böcek bile olurum adsgash
Her gittiğim okul kıyafeti satan mağazada " Sen de biraz kilo al." demeseler... AĞIZLARINA SIÇICAM.
BITCH, I'M SKINNY AND I' M SEXIER THAN YOU! U JELLY?!
BITCH, I'M SKINNY AND I' M SEXIER THAN YOU! U JELLY?!
Bunu ne zaman dinlesem bi moral bozukluğu yaşıyorum.
Allahını seven üstüme Kevin atsın. LÜTFEN. MÜMKÜNSE. HEMEN. ŞİMDİ. KARAKTER AÇIN BANA. KEVIN OLSUN.
Jang Hyun Jae- III. Sınıf | Anyang Takım Oyuncusu
Bugün 3 gün hastalık raporumun ardından okula gittim. Hani herkes özlemiştir diye düşünüyordum. Sınıfın eğlenceli çocuğu olduğumu düşünürdüm, etrafımdaki insanlar eğleniyordu sonuçta beni saçma sapan yüz ifadelerimle. Gittim, Belde bana sarıldı çok özledim melodi seni diye. Diğerleri " Aman zaten okula bile uğramıyosun" modundaydı. Evet, çok sık hasta olan birisiyim. Diğerlerine göre zayıf bir vücudum var ve yakalanmadığım hastalık yok. Tümör bile çıkmıştı yani o derece. Herneyse, bunu da geçtim. Projeler için gruplar yapılmıştı. Benim grubum beni atmış " Melodi birşey yapmıyordu " diye. Diğer gruplar da her nedense istememişler beni. Tamam, istemiyor olabilirler. Baya olay çıkarmışlar istemiyoruz diye. Belde bunları bana söylerken bile kötü oldu, kıza acıdım o an kendime acıyacağım yere. Ben şakayla karışık kendi grubumdakilere " OLM PİÇLER NE ATTINIZ LAN BENİ" falan dedim. Böyle şakamı bile kaldıramadılar, açıklamaya geçtiler. Yaptıkları açık ve net ortadaydı. Hoca hangi gruba girmek istiyorsun dediğinde tek yapmak istediğimi söyledim her hocaya. Hiçbir grubu rahatsız etmeyeyim rahatsızlık veren bir insan olarak diye. Tüm gün boyunca trip bile atmamışken onlara bu davranışlarından ötürü, bir şekilde tüm sınıf tarafından dışlanır oldum. Kimse yüzüme bile bakamıyor. Belde var şükür ki, sırf benim lafımı yapmışlar diye kız hiçbirisinin yanına gitmeyip tek takılmış. YÖRÖM. I love Belde. Anyway, kimse gerçek arkadaşım değil, dostum hiç değiller. Kooooğğğskoca okulda beni seven tek bir kişi varsa bile iyi der geçerim. Çıkışta Ayşenur' a dedim yolda tek başımıza giderken. " Sınıf bölünüyo diye biz grupça isyan ederdik, öteki grup daha piçti falan sözde ama bizim de durumumuz ortada, bak, daha ilk günden beni dışladınız. Hani tamam, beni sevmiyo olabilirsiniz, Belde'yi benimle takılıyo diye dışlamayın bari." dedim. Ayşenur yaptığının farkında olduğu için pek bişey demedi. Hani tek savunması " Biz seni sevmesek yüzüne bakmayız Melodi." oldu. İyi güzel hoşta, sınıfın öteki grubundakilerden nefret ederlerken yüzlerine gelince en iyi arkadaşları oluyorlar. Bilemedim şimdi. Sinirli değilim, üzgün değilim, sadece çok kırgınım. Arkadaşım dediğim, sınıfın iyi yarısı dediğim kesim bile bunları yapıyor. Okul benim için hiç hoş bir yer değil artık. Arkadaşlarım bile yok. Yorgunum, kırgınım, ölmek istiyorum. Gideyim Sunny Hill dinleyeyim bari.
Jang Hyun Jae- III. Sınıf | Anyang Takım Oyuncusu
Bugün bana yakın davranmaya, aralarına almaya çalıştılar. Hayvanlıklarının farkındalar demek ki. Hoş ya, artık onları istemiyorum. AMA ÖZÜR DİLEMELERİ FALAN İYİ OLDU.
piçim.
piçim.
Jo Eui Kon- II. Sınıf | Anyang FM Sunucusu
Lakap : Icon
Burada yazdıklarımı dinlemeniz şiddetle önerilir.
Ben MBLAQ fanı iken MBLAQ fanı oldunuz. *okey bi nevi katlanabilirim* Sonuçta MBLAQ abi, çok meşhur falan filan. Ama U- Kiss fanı *Kissme* olduğumda Kissme olmayın bari. Valla kafa göz dalarım, U-Kiss' e karşı çok hassasım, hafiften kıskançlık yapıp ağzınıza sıçabilirim, adet dönemi diyin geçin. *ama olmayadabilirim* Özellikle Kevin, Eli, Kiseop ve Dongho' dan bahsediyorum.
Choi Jae Ki- Rap Öğretmeni
Lakap : Jay, Great Teacher Jay a.k.a GTJ
feel like a piece of shit.
Bu kız git gide Gain' e mi benziyo, bana mı öyle geliyo? yok yok benziyo abi.
Canım sıkkın, çünkü Melis' ime sataşmış öğretmeni dershanede. AH Bİ İZMİRDE OLUCAKTIM DA VARYA ÖĞRENDİĞİM GİBİ DERSHANESİNİ BASAR ADAMIN AĞZINA SIÇARDIM. Parasını veriyosun amk adamın sana öğretsin diye. " Oku gel" demekle öğretilmez çocuk. Böyle öğretmenleri geberticeksin.
Thunder: Mir'le aynı odayı paylaşmak büyük bir sıkıntı. Çünkü sadece iç
çamaşırıyla dolaşıyor.
Seungho: Benimleyken onu bile giymiyor!
Mir: Çünkü hepimiz erkeğiz!
Sunucu: Peki onu çıplak görmek nasıl bi duygu?
Seungho: Yarı insan yarı at (centaur) gibi.
G.O: Belden aşağısıyla yukarısı uyuşmuyor.
Sunucu: Belden aşağısı at gibiyse...
Herkes yarılır.
MİR...
çamaşırıyla dolaşıyor.
Seungho: Benimleyken onu bile giymiyor!
Mir: Çünkü hepimiz erkeğiz!
Sunucu: Peki onu çıplak görmek nasıl bi duygu?
Seungho: Yarı insan yarı at (centaur) gibi.
G.O: Belden aşağısıyla yukarısı uyuşmuyor.
Sunucu: Belden aşağısı at gibiyse...
Herkes yarılır.
MİR...
Yoseob, özürlü çocuklara benziyosun ama çok sevimlisin, gel seni yiyeyim ben bi.
Özetledi yani. Kesinlikle özetledi, çok boş bi insanım. Hiçbir şeye faydam yok, kendime bile.
Öncelikle Eli. I FUCKING LOVE YOU SO MUCH. Bunu bil. Belki çok büyük bir hayran kitlen olmayabilir, Soohyun, Kiseop, Kevin ve Dongho senden önde gibi durabilir, ama benim ve sınıfımdaki kızların ultimate biasi oldun. Sevgiler, 11/E.
Yang Seung Jin- III. Sınıf | Öğrenci Konseyi Başkanı
Ahuha beni benden aldı asdgjk
bi de;
MIYAVI İNSAN DEĞİLSİN.
Lee Jin Woo- III. Sınıf | Anyang Lions
They say love is blind, oh baby you're so blind.
I'M BLIND TOO.
AMA GÖZ KÖRÜ YEANİ.
Kang Rae Ki- I. Sınıf
Hayatımda daha önce hiç itiraf etmediğim ve muhtemelen asla dile getirmeyeceğim bir şeyi yazmak istedim bugün.
Şu zamana kadar hiçbir zaman babama iyi davranmadım. Halbuki o kadar çok benziyoruz ki annem bile benden nefret ediyor. Görünümümüz, konuşmamız, kendimizi beğenmişliğimiz bile aynı. Tüm bildiklerimi ondan öğrendim. 5 yaşında temel ingilizce bilmemin sebebiydi. Tarih dersine düşkün olmamın, tarih bilgimin çok iyi olmasının sebebiydi. İki gram genel kültürüm varsa ve bununla hava atabiliyorsam yine sebebi oydu. Cosplay' de iyi olmamın sebebi, hatta bu sektöre tutunabilmemin sebebi de oydu. Ona gerçekten hiç iyi davranmadım. Hem de bir kere bile. Orospu çocuğu dedim, şerefsiz dedim, pezevenk dedim, hatta bıçakla üstüne yürüdüm. Bir kere olsun onun tarafını tutmadım. Parasını aldım ve sürekli olarak onu kullandım. Ama şimdilerde farkediyorum ki o olmasa gerçekten bir hiçmişim. Gerçek anlamda ona bir teşekkür borçluyken bunu yapmıyorum. Çünkü orospu çocuğuyum, çünkü gerçek anlamda bi malım. Çünkü çok şerefliyim ya, gururumu ayaklar altına alıp bunu yapamıyorum. "Öl" diye bağırıyorum ama ölürse ne yapacağımı da bilmiyorum. Üzülür müydüm acaba? Belki.
Şu zamana kadar hiçbir zaman babama iyi davranmadım. Halbuki o kadar çok benziyoruz ki annem bile benden nefret ediyor. Görünümümüz, konuşmamız, kendimizi beğenmişliğimiz bile aynı. Tüm bildiklerimi ondan öğrendim. 5 yaşında temel ingilizce bilmemin sebebiydi. Tarih dersine düşkün olmamın, tarih bilgimin çok iyi olmasının sebebiydi. İki gram genel kültürüm varsa ve bununla hava atabiliyorsam yine sebebi oydu. Cosplay' de iyi olmamın sebebi, hatta bu sektöre tutunabilmemin sebebi de oydu. Ona gerçekten hiç iyi davranmadım. Hem de bir kere bile. Orospu çocuğu dedim, şerefsiz dedim, pezevenk dedim, hatta bıçakla üstüne yürüdüm. Bir kere olsun onun tarafını tutmadım. Parasını aldım ve sürekli olarak onu kullandım. Ama şimdilerde farkediyorum ki o olmasa gerçekten bir hiçmişim. Gerçek anlamda ona bir teşekkür borçluyken bunu yapmıyorum. Çünkü orospu çocuğuyum, çünkü gerçek anlamda bi malım. Çünkü çok şerefliyim ya, gururumu ayaklar altına alıp bunu yapamıyorum. "Öl" diye bağırıyorum ama ölürse ne yapacağımı da bilmiyorum. Üzülür müydüm acaba? Belki.
Lee Jin Woo- III. Sınıf | Anyang Lions
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası