Melis' in Doğum Günü
+3
Lee Yoon Ri
Kim Mi Sun
Yoon Kyun Woo
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Melis' in Doğum Günü
Bu kızı tanımayanlara açıklayayım;
Kendisi aşkım olmakta <3 Tüm karakterlerim ona feda olur, ben de feda olurum <3 Yenilesi bi insan, sitedekiler arasında en iyi arkadaşım, normalde de BFF <3 YÖRÖM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ROBIN' I GEZDİRİP GELİNCE SİTEYE BAK <3
I LOVE YOU LAN. SENİ BENDEN BAŞKA KİMSE SEVEMEZ SIÇARIM AĞIZLARINA.
Kendisi aşkım olmakta <3 Tüm karakterlerim ona feda olur, ben de feda olurum <3 Yenilesi bi insan, sitedekiler arasında en iyi arkadaşım, normalde de BFF <3 YÖRÖM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ROBIN' I GEZDİRİP GELİNCE SİTEYE BAK <3
I LOVE YOU LAN. SENİ BENDEN BAŞKA KİMSE SEVEMEZ SIÇARIM AĞIZLARINA.
Yoon Kyun Woo- III. Sınıf | Anyang Lions Kaptanı
Lakap : Kyu.
Geri: Melis' in Doğum Günü
Ovvv! Bizim marjinal arkadaşımızın doğum günüymüş. Doğum günün kutlu olsun Melis. Seni seviyoruz. -bunu söylemeye korktum, Mel döver diye- İyi ki doğdun. Kendisi süper karakterler yaratır ve rp yazar diyorum. Kendisiyle bizzat tanışmışlığım yoktu ama tanıyordum. Artık onu bizzat tanıdığım için mutluyum. Niceee mutlu ve huzurlu yıllara.
-Bu arada Mel açacak doğum günü başlıklarını, anlaşıldı.-
-Bu arada Mel açacak doğum günü başlıklarını, anlaşıldı.-
Kim Mi Sun- III. Sınıf | Dans Kulübü Başkanı
Lakap : Biseksüel - Hümanist
Ooooo. Doğum Günün Kutlu Olsun Melis! AYLAVYE! Varya hani böyle doğru düzgün tanışmışlık gibi bir şeyimiz yoksa.. Konuşmuşluğumuz var. Sonra. Neyse işte. Sempatim var sana ya. Böyle seviyor- -Mel'den dayak yemekten korktu- Sonuç olarak. Yaşlanıyoruz ya o değilde.
Lee Yoon Ri- II. Sınıf | Anyang FM Sunucusu
Lakap : Yoorie.
Oooo beybi beybi! Kameralı konuştuğum sayılı şahıslardan olabileceğin kadar seviyorum seni *zaten onlardan birisin* Böyle ben doğum günü mesajı yazamam -,- Ama doğum günün kutlu olsun yuusuzum *seni tele yuusuzu diye kaydettim* AY LEV YE.
Lee Min Heon- Psikolog
Lakap : Psikopat Psikolog
Doğum günün kutlu olsun.Uzun ve güzel yaşa ^.~
Woo Jong Jin- III. Sınıf
Lakap : slybody
Bi Suzu lazım bu siteye, Melis' in en epik karakteri <3
Olm ben takip ediyorum doğum günlerini asdglk kendi doğum günü başlığımı kendim açıcam asdgok
MELİS WE LOVE YOU. EAT YOUR CAKE AND COME HERE BITCH. I MISS YOU. COME HERE DOGGIE DOGGIE. *delirdi*
WE HAVE ZICO FOR YOUR BIRTHDAY.
Olm ben takip ediyorum doğum günlerini asdglk kendi doğum günü başlığımı kendim açıcam asdgok
MELİS WE LOVE YOU. EAT YOUR CAKE AND COME HERE BITCH. I MISS YOU. COME HERE DOGGIE DOGGIE. *delirdi*
WE HAVE ZICO FOR YOUR BIRTHDAY.
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara Melis. ~~
Kwon Jong Hae- II. Sınıf
Lakap : Flaming.
Similar topics
» İpek' in Doğum günü!
» Hilal'in Doğum Günü
» Refia'nın Doğum Günü.
» Melodi'nin Doğum Günü.