Refia'nın Doğum Günü.
+3
Park Hyung Jun
Young Mi Ah
Jung Hee Dong
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Refia'nın Doğum Günü.
RefReeeeeeeeeef!!! *artık sana böyle diyeceğim.*Doğum günün kutlu olsun kısa sürede iyi anlaştığım şeker insan. TaeJang ve daha nice mükemmel karakterin sahibi. İyi ki doğmuşsun da seni burada aramızda gördük. Nice mutlu bizli, bu siteli, kpoplu, pastalı ve huzurlu yıllara. We love you. -ben habibe bu arada, o kadar karakterin arasında tanımazsın belki ^^-
Jung Hee Dong- Serbest Meslek
Lakap : Bad Boy
Geri: Refia'nın Doğum Günü.
ağzını gözünü ısırırım bu kızın. Yüzü çohoş lan,ısırasım geliyo *-* DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ISIRILASI HATUN
Young Mi Ah- Magic | Mia
Lakap : Amy.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!!!!!!!!!! KAÇ YIL OLDU YA BİZİM TANIŞTIĞIMIZ!!? asdfgh LAN YENİLENECEK, ISIRILACAK -melodi'ye katılıyorum- HATUNSUN!!! HAPPY BIRTDAY!
Park Hyung Jun- VEXII | Rocky
Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere
Liu Han Yuen- III. Sınıf
Lakap : yuen
Eheheeheh çok şımartmayın lan *-* Sırayla geleyim ;
Öncelikle habibecim çok tenkisss . Bilirsin duygular karşılıklıdır bende seni çok sevdim. Bu sitemizdeki herkesi ayrı ayrı çok sevdim.
Sonracım Melodi. Kızım ben senin yanında uhuhuu ne kadar sönüp kaldığımı sölemeye gerek yok heralde? Taşsın lan. Bunu bil. Ayrıca bu siteden öncede büyük bir fangirl'ündüm haberin olaa ^^
Vee İpek böcüğüm. Harbi lan ne kadar oldu biz tanışalı? 2-3 yıl var mı ki? Neyse lan seni de çok çok seviyom. Yerin ayrı. *-*
Son olarakta çok teşekkürler hilalcim. Seninle de yeni tanıştım. En azından diğer kızlarımızdan sonra tanıdım ama seni de çok sevdim Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
Neyse yine çok konuştum.
Öncelikle habibecim çok tenkisss . Bilirsin duygular karşılıklıdır bende seni çok sevdim. Bu sitemizdeki herkesi ayrı ayrı çok sevdim.
Sonracım Melodi. Kızım ben senin yanında uhuhuu ne kadar sönüp kaldığımı sölemeye gerek yok heralde? Taşsın lan. Bunu bil. Ayrıca bu siteden öncede büyük bir fangirl'ündüm haberin olaa ^^
Vee İpek böcüğüm. Harbi lan ne kadar oldu biz tanışalı? 2-3 yıl var mı ki? Neyse lan seni de çok çok seviyom. Yerin ayrı. *-*
Son olarakta çok teşekkürler hilalcim. Seninle de yeni tanıştım. En azından diğer kızlarımızdan sonra tanıdım ama seni de çok sevdim Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
Neyse yine çok konuştum.
Hwang Min Jo- H.I.T Entertainment | Trainee
Lakap : MINJO
fangirlüm ol ittir beni *kai' den alıntılar*
Jung Tae Heon- Danger | Taeheon
Olurum abi. Seve seve *-*
Choi Kim San- II. Sınıf
Lakap : Garson Çocuk, Sıkı Popo
1 sayfadaki 1 sayfası