IMAGINE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[HYOJUN & QUINN] First Look

3 posters

[HYOJUN & QUINN] First Look - Sayfa 2 Empty Geri: [HYOJUN & QUINN] First Look

Mesaj tarafından Oh Eun Hye C.tesi Ocak 19, 2013 9:27 am

"Göreviniz ilk romantik akşam yemeğinizi yaşamanızdır. Emerald Restaurant. AKŞAM YEMEĞİ! KARNIM ZİL ÇALIYOR!" Hyojun'ın kucağında bir elini boynuna dolamış diğer eli ile de karnını ovalamıştı. WGM'nin karnını doyuracak olmasından hoşnuttu. Farklı bir görev verebilir ve şehir boyunca arayışa çıkabilecekleri de muhtemeldi. Ama onlara sadece romantik bir akşam yemeği geçirmeleri görev verilmişti. Bundan daha güzel ne olabilirdi. Karnını doyuracaktı. Boşta kalan eli ile Hyojun'un çenesini tuttu ve yüzüne çevirdi. "Kocam beni yemeğe götürecek. Öyle değil mi?" Soru sormaları ama cevaplarını beklememesi ile meşhur olmuştu. Bir dolu soru sorar, gevezelik eder ama cevapları umursamazdı. Sadece soru cümlesi olan ama kendisine göre sadece soru niteliği taşıyan ama soru olmayan sözler kurardı ve emir verme özelliklerini taşırlardı. Hyojun'ın çenesini bıraktı ve diğer eli ile de boynuna sarıldı. Herhangi birinin kendisini taşımasından hoşlanırdı. Bazen Lexy'nin sırtına atlardı, Minnie'ye asılırdı hatta Hye Li'ye dahi kendisini taşıttırmışlığı vardı sırtta. Tabi Hyojun gibi kendisini isteği dışında kucağa alanı görmemişti, yaşamamıştı ve bu yüzden artı üç puan Hyojun'a gidiyordu. "Ayı kostümünü çıkartacak değil mi? BU SICAKTA ONU NEDEN GİYDİRDİNIZ BÖYLE! İŞKENCE ÇEKMİŞ OLMALI!" Hyojun'ın saçlarını parmakları ile geriye doğru itmeye çalıştı bir taraftan da kameramanlara çemkirmeye devam ediyordu.

Oh Eun Hye
Oh Eun Hye
SHE | Quinn
SHE | Quinn

Lakap : Quinne

Mesaj tarafından Seo Hyo Jun C.tesi Ocak 19, 2013 2:55 pm

:: Eşin hakkında ne düşünüyorsun?
" Onun beni çok tanımadığından emin olsam da ben onu aslında biraz tanıyordum. Bilirsiniz, bazı idoller kendini beğenmiş veya çok sert yapılı karakterlere sahiptir. Ancak Quinn oldukça alçak gönüllü ve saf bir kızdır. Rol yapmayı beceremez ve oldukça doğaldır. Ayrıca eğlenceli yapısı sayesinde iyi anlaşabileceğimize inanıyorum. Bence karım beni sevecek. "

Gidecekleri yemek için şimdilik onu bekletmişti. Genelde resmi giyinen birisi olmasada gidecekleri yerin oldukça elit ve pahalı olması sebebiyle düzgün giyinmeye karar vermişti. İdollerin her gün pahalı yerlere gidemeyeceklerini bilen birisi olarak bu fırsatı iyi değerlendirecekti. Üstüne giydiği siyah takım elbise ile staffların arasından ayrılarak eşinin bulunduğu arabaya bindi. We Got Married işlerini oldukça sevmeye başlıyordu. Arabada kısa süreli bir sessizliğin ardından ona bakıp gülmeye başladı. Komik olduğu için değil, fazla heyecanlı olmasından kaynaklanıyordu. Hyojun' un kızlarla iyi anlaşabilen ve her gün farklı bir kız idolü koluna takanlardan olduğu söylenemezdi. Aksine kızların yanında oldukça utangaç, kendi grubunun yanında ise oldukça sapıtabilen biriydi. Bu yüzden her aklına geleni Quinn' in yanında söyleyemiyordu. Kızın da yemek için giyindiğini farkettiğinde yüzündeki gülümseme artmıştı. " Çok güzel olmuşsun." Gülerken yüzünü eliyle kapatıyordu.

Seo Hyo Jun
Seo Hyo Jun
B.O.M.B | Hyojun
B.O.M.B | Hyojun

Mesaj tarafından Oh Eun Hye C.tesi Ocak 19, 2013 11:18 pm

:: Eşiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

"Hyojun-sshi ile aynı şirket kapsamındayız ama onu pek tanımıyorum. Ama ilk bakış olarak gerçekten çok tatlı. Hem o benim ayığıcım." Sözlerinin de aegyo ifadesi ile kameraya baktı ve ellerini hafifçe çırptı. İfadeleri tamamen doğaldı.

"Sende." diye karşılık verirken kendisi de Hyojun gibi elleri ile yüzünü kapattı. Üzerinde kırmızı ve siyah kesimleri olan kısa bir elbise vardı. Elbisenin bel kısmından ayrı bir kısımda ince bir tül olarak ayak bileklerine kadar uzanıyordu. Sarı saçlarını topuz yapmıştı. Şık giyinmek konusunda kasıntıydı. Her zaman üzerinde rahat ve bol şeylerin olmasını istiyordu. En azından elbisenin etek kısmı kendisine havada süzülüyormuş hissi uyandırdığı için mutluydu. Ellerini yüzünden indirmeden, ayaklarında ki topuklu ayakkabıları ile kısa adımlar atarak Hyojun'ın yanına gitti.

Oh Eun Hye
Oh Eun Hye
SHE | Quinn
SHE | Quinn

Mesaj tarafından Seo Hyo Jun Paz Ocak 20, 2013 5:20 am

Arabadan inene kadar çok gereksiz konulardan konuşup gülüyordu. Hangi kız gruplarını sevdiği, kimleri başarılı bulduğunu, idollerini ve izlediği televizyon programlarını. Görenler gerçekten evlendiklerini sanardı, ancak bu Hyojun' un neredeyse her tanıştığı insana yaptığı bir şeydi. Heyecanlı birisiydi ve insanların kendisini hemen tanımasını istiyordu. Arabadan inerken onun koluna girerek ona eşlik etti. Çocuk olmayı bırakıp centilmen bir erkek olmanın vakti gelmişti. İçeri girdiğinde dahi onun sandalyesini çekerek onu oturtmuş ve karşısına geçmişti. Ancak çocuksu gülümsemesi yüzünden hiç eksilmiyordu. " Ah... Çok utandırıcı... Yani şimdi biz evliyiz ve... Bizim gruptaki çocukların beni çok kıskandığına eminim. " Doğru söylemişti, kıskanılacak bir tarafı vardı.

Seo Hyo Jun
Seo Hyo Jun
B.O.M.B | Hyojun
B.O.M.B | Hyojun

Mesaj tarafından Oh Eun Hye Paz Ocak 20, 2013 6:08 am

Arabada Hyojun'ın sohbetinden keyif almıştı. Aslında çoğunlukla Hyojun konuşmuştu ve neredeyse her konuda kendisi hakkında bir şeyler söylemişti. Bu şekilde kendisini ona daha yakın hissediyordu açıkçası ve yakın hissetmesi kendisi için çok önemliydi. Ona karşı yabancılaşsa muhtemelen bu evlilik çoktan bitmiş olurdu ve evinde kös kös WGM programlarını izleyerek, neden kendisine sevebileceği yakın hissedebileceği bir eşin düşmediğine karşı içerlenirdi. Ama şanslıydı. Hyojun eşiydi. Dirseklerini masaya dayadı ve çenesinin altında birleştirdi. "Muhtemelen benim grubumda ki kızlarda kıskanıyorlardır. Evliliğimiz çok mükemmel olacak." Ellerini çırptı ve yüzünde kocaman bir gülümseme ile Hyojun'a baktı. "Sende öyle düşünüyorsun değil mi?" İçten gülümsemesi ile Hyojun'a bakmaya devam ediyordu. Kesinlikle öyle düşünüyorum gibi bir şey demesini umuyordu çünkü öyle olmasını istiyordu. İstediği için bunu söylemediğinden de emin olmak istiyordu aslında. Çoğunlukla evet. Soru yöneltirken kendi isteklerini söylemelerini beklerdi ama şuan gerçekten Hyojun'ın düşüncesini merak ediyordu. Hem böyle romantik bir ortamda otururlarken kendisini gerçekten evli gibi hissediyordu ve böyle devam etmesini istiyordu.

Oh Eun Hye
Oh Eun Hye
SHE | Quinn
SHE | Quinn

Mesaj tarafından Seo Hyo Jun Paz Ocak 20, 2013 8:32 am

Yemekleri geldiğinde etini küçük parçalara ayırarak Quinn' e doğru uzattı. Kızın eti yeme şeklinin bile sevimli oluşuna şaşırıyordu. Üstelik bu yapmacık bir sevimlilik değil, kızın doğal yapısından gelen bir sevimlilik olduğu için daha samimi yapıyordu. Ortamın fazla rahat oluşundan dolayı kameramanlar bile köşede yemek yemeye başlamıştı. En rahat geçen WGM çekimi olduğundan emindi. Güldü sakince. " Yol boyunca ben konuştum. Konuşkan tipleri sever misin? Gerçekten... İdeal tipini bile bilmiyorum. " Kızla alakalı çok az şey bildiği bir gerçekti. Ancak amacı daha fazlasını öğrenmekti. Bu yemekte onu konuşturacak ve onun hakkında bir şeyler öğrenecekti. Kendisi yemekten çok ona yedirmişti. İzlemek hoşuna gidiyordu.

Seo Hyo Jun
Seo Hyo Jun
B.O.M.B | Hyojun
B.O.M.B | Hyojun

Mesaj tarafından Oh Eun Hye Salı Ocak 22, 2013 4:31 am

"İdeal tipim?.. Bilmiyorum... Benim gibi olması yeter sanırım. Ben fazla konuşkan biriyim hatta çoğunlukla kızlar bundan yakınır. Konuşkan tipleri severim. Sonra eğlenceli olmalı, güler yüzlü." Elinde ki ince iki çubuğu hızla Hyojun'ın yüzüne doğru uzattı. "SENİN GİBİ!..." Çubukları yavaşça geri çekti ve yemeğine geri döndü. Küçük bir et parçasını daha ağzına attı ve yavaşça çiğnedi. "Gezmeyi sever misin? Ben çok severim. Geçen yıl kızlar ile Hong Kong'a gitmiştik. Çok güzeldi. Her gün geziyordum. Bir kez daha Hong Kong'a gitmeyi isterim." Yerinde duramayan br kızdı ve gezmeyi sevmesi de fazlasıyla normaldi ama ne kızlar gezme taraftarıydı fazla ne de çalışmalardan sıyrılabiliyordu. Parmaklarının arasında tuttuğu çubukları masaya vurdu hafifçe. "Hiç Hong Kong'a gittin mi?... Balayını orada yapabiliriz!" Ellerini çırptı ve sırıttı ama sonra hafifçe yüzü düştü. "Gelinlik giymeden evlendik... Ugh..."

Oh Eun Hye
Oh Eun Hye
SHE | Quinn
SHE | Quinn