tarafından Shin Dong Hyun C.tesi Şub. 09, 2013 6:34 am
07:32:02 Dong, AeCha'ın yoğun ısrarı üzerine minik bir aegyo sergilemiş ve fazlaca utanmıştı. Aegyo yapamadığını iddia ediyordu sürekli.
Aegyo saçmalığına katıldığıma inanamıyorum. Bana nasıl aegyo yaptırdığına şaşıyorum. Çok inatçı bir kızsın. Kekk bir daha göremeyeceksin beni aegyo yaparken.
| |
| |
Shin Dong Hyun- III. Sınıf
Lakap : Smirk smile.
-
tarafından Lee Ae Cha C.tesi Şub. 09, 2013 7:01 am
19:05:45 Onun aegyo yapan suratını görmek beni çok mutlu etmişti. Aegyo yaparken o kadar tatlıydı ki, onu ısırmamak için elimden gelen her şeyi yapmıştım. Gerçekten bu kadar tatlıyken nasıl olur da aegyo yapmazsın?
O zaman seni bir daha öpmeyeceğim. Ve aegyo yapmak bir saçmalık değil! Sen yapmazsan, bende hep cute bir kız olacağım. Dong Hyun oppa!!
| |
| |
Lee Ae Cha- III. Sınıf | Koro Başkanı
Lakap : sexyangel
-
tarafından Shin Dong Hyun C.tesi Şub. 09, 2013 7:22 am
07:32:02 Ae Cha'da sevimliliği seviyordu ama kendine yakıştıramıyordu. Kızın o sevimli halini görünce gözleri kamaşmış gibi geri çekildi.
Agioo! Sen hep yap sevimlilik. Ben sevimli kızları severim. Nomu kyeopta! Gözlerim kamaştı sevgilim.
| |
| |
Shin Dong Hyun- III. Sınıf
Lakap : Smirk smile.
-
tarafından Lee Ae Cha C.tesi Şub. 09, 2013 8:01 am
19:05:45 Ve bam! Onu gülen bir suratla görmüştüm gene. Sadece bana gösterdiği gülümsemeyi. Ona gülmek ve aegyo yapmak bu kadar yakışıyorken nasıl olurda bunlardan mahrum yaşar?
Oppa~~ Sen böyle güleceksen, ben her zaman cutelik yapacağım!
| |
| |
Lee Ae Cha- III. Sınıf | Koro Başkanı
Lakap : sexyangel
-
Similar topics Similar topics