Love me,love me.
4 posters
IMAGINE :: >> IMAGINE RPG :: YÖNETİM MERKEZİ :: SİTE ARŞİVİ
1 sayfadaki 1 sayfası
Love me,love me.
Hello, my talented students.
Love me?
18 Kasım 1985 /Seul.
Üniversiteden mezun olur olmaz Anyang lisesine gelmiştir.Öğretmenlikte ilk yılı yani.Üniversiteye girmeden önce başarılı bir müzikal oyuncusydu fakat şimdi sizin şan öğretmeninizzz.Güler yüzlü,cana yakın öğrencileriyle çok yakından ilgilenecek biri.Ders notlarınızı bol bol verip sizin daha da çok çalışmanızı sağlayacak.Tabi sizi sıkmayacak,size eğlenceli dersler geçirtmek için çabalayacağına emin olabilirsiniz.
İki yeğeni bir ablası var,anne ve babası doğal olarak dünyadan göçtü.Tabi bunun fazla etkisi altında kalmadı.Ablasıyla tatlı atışmaları olur. [noona-dongsaeng ilişkisi ] Ablasından çok fazla dayak yemişliği vardır.Yani sert ,kaba dayı ,dediğim dedik biri değildir.Gençleri de çocukları sever [Bu yüzden öğretmenliği tercih etti.]İki yeğenini de içine sokup çıkarır.Öğretmenliğine gelince,önceden de dediğim gibi öğrencilerine iyi vakit geçirtmeye çalışır,fakat ona çıkışan,aşağılayan saygı duymayan biri olursa Sun Woo'dan çekeceği vardır.Kendisini sevmeyen kişiyi o da sevmez.Fakat o öğrenciye cephe almaz sadece onu sevmez,ders konusunda ve ya benzer konularda onu tüm öğrencileriyle eşit tutar.
Sesi için tıklayınız.
İstediklerim ::
# Aşırı derecede kanımın ısındığı öğrenciler.İsteyen varsa dile getirsin.5 kişi olacaktır.
# Öğretmenine karşı küçümseyici,soğuk ve ilgisiz olan bir öğrenci.Karakteriniz uygunsa 2'ye de çıkabilir.
# Şan öğretmeninden hoşlanan bir kız öğrenci [Diziye özendim jbhygdf.]. Bir kısıtlama yok,isteyen varsa böyle bir kurgu yapıcam.-büyük ihtimal- Birini bulamazsam kalır
Farklı kurgulara açığım.En temelleri yazdım sadece
SMILE!
Love me?
18 Kasım 1985 /Seul.
Üniversiteden mezun olur olmaz Anyang lisesine gelmiştir.Öğretmenlikte ilk yılı yani.Üniversiteye girmeden önce başarılı bir müzikal oyuncusydu fakat şimdi sizin şan öğretmeninizzz.Güler yüzlü,cana yakın öğrencileriyle çok yakından ilgilenecek biri.Ders notlarınızı bol bol verip sizin daha da çok çalışmanızı sağlayacak.Tabi sizi sıkmayacak,size eğlenceli dersler geçirtmek için çabalayacağına emin olabilirsiniz.
İki yeğeni bir ablası var,anne ve babası doğal olarak dünyadan göçtü.Tabi bunun fazla etkisi altında kalmadı.Ablasıyla tatlı atışmaları olur. [noona-dongsaeng ilişkisi ] Ablasından çok fazla dayak yemişliği vardır.Yani sert ,kaba dayı ,dediğim dedik biri değildir.Gençleri de çocukları sever [Bu yüzden öğretmenliği tercih etti.]İki yeğenini de içine sokup çıkarır.Öğretmenliğine gelince,önceden de dediğim gibi öğrencilerine iyi vakit geçirtmeye çalışır,fakat ona çıkışan,aşağılayan saygı duymayan biri olursa Sun Woo'dan çekeceği vardır.Kendisini sevmeyen kişiyi o da sevmez.Fakat o öğrenciye cephe almaz sadece onu sevmez,ders konusunda ve ya benzer konularda onu tüm öğrencileriyle eşit tutar.
Sesi için tıklayınız.
İstediklerim ::
# Aşırı derecede kanımın ısındığı öğrenciler.İsteyen varsa dile getirsin.5 kişi olacaktır.
# Öğretmenine karşı küçümseyici,soğuk ve ilgisiz olan bir öğrenci.Karakteriniz uygunsa 2'ye de çıkabilir.
# Şan öğretmeninden hoşlanan bir kız öğrenci [Diziye özendim jbhygdf.]. Bir kısıtlama yok,isteyen varsa böyle bir kurgu yapıcam.-büyük ihtimal- Birini bulamazsam kalır
Farklı kurgulara açığım.En temelleri yazdım sadece
SMILE!
Nam Sun Woo- Şan & Ses Eğitimi Öğretmeni
Geri: Love me,love me.
*gözü doymayan öğenciye seslenir* Tabi yavrıum,neden olmasın? Öretmenlikteki ilk yılında en sevdiği öğrecilerden biri olabilirsin.Eğer onu müzikal hayatından da tanırsan ilişki daha güçlü olur!^^
# Aşırı derecede kanımın ısındığı öğrenciler. - This is TJ.
# Öğretmenine karşı küçümseyici,soğuk ve ilgisiz olan bir öğrenci. - This is Gwishin.
# Öğretmenine karşı küçümseyici,soğuk ve ilgisiz olan bir öğrenci. - This is Gwishin.
Hwang Tae Jeon- III. Sınıf | Parti Komitesi Başkanı
Lakap : TJ.
Okay girl.Nasıl istersen.
Heamm... Sonra Choi Jae Ki var, Jay K bu zaten biliyosun aoıskdg İş arkadaşın, herkese karşı saygılı son zamanlarda, ama pek samimi değil.
Hwan Yong Ji var, sana asılıyordur muhtemelen. Tüm erkek öğretmenlere asılan bir öğretmen çünkü. Hatta seni öpmüş bile olabilir, hoş bir çocuktur. Böyle dudak parlatıcısı sürerek ve kıvırtarak gezer.
Lee Eun Ji var, seksi, masum, güzel sekreteriniz. Müdürün yanında geziyor sıklıkla. Ciddi bir tip, müdürün saçmalamalarına gülmemeye çalışsa da bazen gülüyor ve ardından gözlüklerini düzeltip ciddi moda geri dönüyor. Müdürün işlerini bu sekreter yapıyor.
Şimdi kurguları sen bul Hilal reyiz adgasdh
Hwan Yong Ji var, sana asılıyordur muhtemelen. Tüm erkek öğretmenlere asılan bir öğretmen çünkü. Hatta seni öpmüş bile olabilir, hoş bir çocuktur. Böyle dudak parlatıcısı sürerek ve kıvırtarak gezer.
Lee Eun Ji var, seksi, masum, güzel sekreteriniz. Müdürün yanında geziyor sıklıkla. Ciddi bir tip, müdürün saçmalamalarına gülmemeye çalışsa da bazen gülüyor ve ardından gözlüklerini düzeltip ciddi moda geri dönüyor. Müdürün işlerini bu sekreter yapıyor.
Şimdi kurguları sen bul Hilal reyiz adgasdh
Bunların hepsini nasış idare ediyorsun sen *şoke*
Jae Ki:Sun Woo zaten yeni bir öğretmen meslektaşlarıyla tanışmak ister büyük ihtimal.Şan-rap yakındır diye düşünerek Jae K i ile iletişime geçmeye çalışsın.Zamanla Jae Ki ona sınırsa güzel kurgu çıkar.
Yong Ji:Sun Woo'ya asılabilir,fakat onu öpmüş olmasın.Çünkü Sun Woo istemeden böyle yaparsa o adama cephe alır,onu gebertir
Ji Eun: Yeni öğretmen bu bayandan hafifçe hoşlanıyor olabilir.
Kızın hislerini nasıl istersen öyle yönlendirebilirsin.Zaten karşılık alamazsa peşini bırakır *pehpeh*
Jae Ki:Sun Woo zaten yeni bir öğretmen meslektaşlarıyla tanışmak ister büyük ihtimal.Şan-rap yakındır diye düşünerek Jae K i ile iletişime geçmeye çalışsın.Zamanla Jae Ki ona sınırsa güzel kurgu çıkar.
Yong Ji:Sun Woo'ya asılabilir,fakat onu öpmüş olmasın.Çünkü Sun Woo istemeden böyle yaparsa o adama cephe alır,onu gebertir
Ji Eun: Yeni öğretmen bu bayandan hafifçe hoşlanıyor olabilir.
Kızın hislerini nasıl istersen öyle yönlendirebilirsin.Zaten karşılık alamazsa peşini bırakır *pehpeh*
Jae Ki ile olur, sabah kahve falan alıp gelir Sun Woo' ya.
Yong Ji sen çalışırken arkandan gelip sarılır " Woo oppa~" diye aksldg
Ji Eun, olabilir u.u
Yong Ji sen çalışırken arkandan gelip sarılır " Woo oppa~" diye aksldg
Ji Eun, olabilir u.u
Gey mi yaptın güzelim çocuğu? Pfft!
Okey Ji Eun'a sarkıntılık ayaprım ben .___.
Okey Ji Eun'a sarkıntılık ayaprım ben .___.
Hea gayin de gayi, Jay' de gay zaten *weo ile birlikteler* ama şey ya, sadece weo'ya gay, o yüzden sorun yok asdgadsh
Bu oyun farklılıklarla dolu WOW.
Weo burda da var mı?Yoksa Jay gay olmasın yane.
Weo burda da var mı?Yoksa Jay gay olmasın yane.
gelicek melis sınavlarını bitirir bitirmez asdgasdh
Weo diğer oyundakiyle aynı mı? Yoksa senin kankan olan mı? Anlamadım.
aynı aynı, ikisi de aynı kişi zaten asdgash
Sen kime sarkıntılık ediyorsun, kimden hoşlanıyorsun !! Eun Ji'e baktığını görem döverim seni. Müdürüm ben. Deliyim. (99,9%) Kendine düşman kazandın dostum
Ryeo Dong Chu- Okul Müdürü
Lakap : Chu-Chu. Deli Müdür.
Eun Ji : "Müdür bey... Çoluk çocuğun ortasında...*kızardı*"
Aman tanrım!Psy olan insan bana bunu yapma!T^T Sen iste yeter bırakırım ben Eun Ji'yi .O da kimmiş canım.
Similar topics
» 1# I Love You
» Friend or Love?
» [# Jay's Home ] in the name of love.
» @mika.love
» love you all night long
» Friend or Love?
» [# Jay's Home ] in the name of love.
» @mika.love
» love you all night long
IMAGINE :: >> IMAGINE RPG :: YÖNETİM MERKEZİ :: SİTE ARŞİVİ